צילום רחם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צילום רחם
    שיר
    15/04/2009

שלום לד"ר טוגנדרייך,

מספר שאלות לי אליך:
    1. אני צריכה לעבור צילום רחם ביום שלישי הקרוב, כאשר זה יהיה היום השמיני מיום המחזור. שאלתי היא האם התזמון הוא בסדר בהנחה שרוצים "לנצל" את החודש?
    2. כמה זמן אחרי הצילום אפשר לקיים יחסים? והאם מומלץ לעשות הזרעה במועד הביוץ?
    3. יש לי רגישות יתר בעור, מה שאומר למשחות מסוימות או למוצרים קוסמטיים, האם כדי לי לקחת אנטיביוטיקה לפני צילום כדי להימנע מאלרגיה כתוצאה מהיוד.
    4. אני עוברת את צילום הרחם אצלך, דרך קופת חולים כללית, איפה אפשר לקנות את "הבלון" עבור הבדיקה? והאם כדי להשתמש בו במהלך הצילום כי נאמר לי שהוא קצת מסתיר את הרחם בזמן הצילום?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צילום רחם

הוספת תגובה

• צילום רחם

פרופ' ראול אורביטו
    15/04/2009

1. תיזמון בסדר- להזבירך אין לקיים יחסים עד הצילום
    2.ניתן לקיים יחסים לאחר הפסקת הדמם, ניתן אי כי לא הייתי ממליץ לבצע הזרעה
    3. אם קיימת רגישות ליוד, אנטיביוטיקה לא תעזור. עליך ליצור קשר עם המכון בו מבוצע הצילום- לעדכן ברגישות, ולבצע הכנה לפני הצילום
    4. אין צורך לקנות "בלון", דר' טוגנדריך מבצע את הבדיקות גם עם בלון- רק לוודא שבמכון בו את מבצעת את הבדיקה, הבלון מצוי ביום הבדיקה
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בלון

ד``ר דניאל טוגנדרייך
    15/04/2009

בכל האתרים בהם אני מבצע צילומי רחם יש אופציה לבלון (לא עולה כסף).
    השימוש בבלון נעשה רק אם מתעורר צורך. בניגוד לדעה הרווחת הבלון
    לא אביזר למניעת כאב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו