מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צילום רחםשיר15/04/2009
שלום לד"ר טוגנדרייך,
מספר שאלות לי אליך:
1. אני צריכה לעבור צילום רחם ביום שלישי הקרוב, כאשר זה יהיה היום השמיני מיום המחזור. שאלתי היא האם התזמון הוא בסדר בהנחה שרוצים "לנצל" את החודש?
2. כמה זמן אחרי הצילום אפשר לקיים יחסים? והאם מומלץ לעשות הזרעה במועד הביוץ?
3. יש לי רגישות יתר בעור, מה שאומר למשחות מסוימות או למוצרים קוסמטיים, האם כדי לי לקחת אנטיביוטיקה לפני צילום כדי להימנע מאלרגיה כתוצאה מהיוד.
4. אני עוברת את צילום הרחם אצלך, דרך קופת חולים כללית, איפה אפשר לקנות את "הבלון" עבור הבדיקה? והאם כדי להשתמש בו במהלך הצילום כי נאמר לי שהוא קצת מסתיר את הרחם בזמן הצילום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום רחם
פרופ' ראול אורביטו15/04/20091. תיזמון בסדר- להזבירך אין לקיים יחסים עד הצילום
2.ניתן לקיים יחסים לאחר הפסקת הדמם, ניתן אי כי לא הייתי ממליץ לבצע הזרעה
3. אם קיימת רגישות ליוד, אנטיביוטיקה לא תעזור. עליך ליצור קשר עם המכון בו מבוצע הצילום- לעדכן ברגישות, ולבצע הכנה לפני הצילום
4. אין צורך לקנות "בלון", דר' טוגנדריך מבצע את הבדיקות גם עם בלון- רק לוודא שבמכון בו את מבצעת את הבדיקה, הבלון מצוי ביום הבדיקה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלון
ד``ר דניאל טוגנדרייך15/04/2009בכל האתרים בהם אני מבצע צילומי רחם יש אופציה לבלון (לא עולה כסף).
השימוש בבלון נעשה רק אם מתעורר צורך. בניגוד לדעה הרווחת הבלון
לא אביזר למניעת כאב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)