מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לד"ר טוגנדרייךדנה04/05/2009
הופנתי ע"י הרופא המטפל שלי לעשות צילום רחם והוא אמר לי לעשות אצלך, הוא נתן לי הפניה למכון רנטגן אך אינני יודעת באיזה מהם אתה נמצא, אני חברה בקופת חולים מכבי אשמח אם תוכל לכתוב לי באיזה מהמכונים באיזור המרכז אתה נמצא שאוכל לתאם תור לצילום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום רחם במכבי
ד``ר דניאל טוגנדרייך04/05/2009מבצע ב"מכבי השלום" רחוב יגאל אלון 98 ת"א בניין B קומה 3.
תור ניתן לקבוע בזימון תורים מכבי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה קטנה נוספת
דנה04/05/2009האם ניתן לקבוע כבר להשבוע או שזה מסוג התורים שנקבעים מהיום לעוד כמה שבועות? פשוט נאמר לי לעשות את הצילום בין היום החמישי ל-13 למחזור ואני לא רוצה לחכות עוד מחזור כי אם הכל תקין ארצה לנסות כבר בביוץ הקרוב שוב להכנס להריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא דחוף
ד``ר דניאל טוגנדרייך04/05/2009לא מדובר בבדיקה דחופה ולכן עדיף לזמן תור מסודר.
אם לתחושתך או לבקשת רופאך יש דחיפות - ניתן
להגיע כ- "בדיקה מוספת" עם סבלנות ולתאם מראש
עם מזכירתי 0505621467 (מדובר בהקצאה של 2 בדיקות
בכל ססיה).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמכבי השלום מלאים
הילה04/05/2009כך שזה אומר שאצטרך לחכות עוד חודש למחזור הבא ואכן זה לא דחוף מבחינה בריאותית אך אני כל כך רוצה להיות אחרי ולעשות מה שצריך ולא לחכות בלחץ עוד חודש, אם אקבע דרך המזכירה שלך זה דרך מכבי גם? היכן יתבצע הצילום אם כן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)