לד"ר טוגנדרייך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לד"ר טוגנדרייך
    דנה
    04/05/2009

הופנתי ע"י הרופא המטפל שלי לעשות צילום רחם והוא אמר לי לעשות אצלך, הוא נתן לי הפניה למכון רנטגן אך אינני יודעת באיזה מהם אתה נמצא, אני חברה בקופת חולים מכבי אשמח אם תוכל לכתוב לי באיזה מהמכונים באיזור המרכז אתה נמצא שאוכל לתאם תור לצילום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לד"ר טוגנדרייך

הוספת תגובה

• צילום רחם במכבי

ד``ר דניאל טוגנדרייך
    04/05/2009

מבצע ב"מכבי השלום" רחוב יגאל אלון 98 ת"א בניין B קומה 3.
    תור ניתן לקבוע בזימון תורים מכבי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלה קטנה נוספת

דנה
    04/05/2009

האם ניתן לקבוע כבר להשבוע או שזה מסוג התורים שנקבעים מהיום לעוד כמה שבועות? פשוט נאמר לי לעשות את הצילום בין היום החמישי ל-13 למחזור ואני לא רוצה לחכות עוד מחזור כי אם הכל תקין ארצה לנסות כבר בביוץ הקרוב שוב להכנס להריון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא דחוף

ד``ר דניאל טוגנדרייך
    04/05/2009

לא מדובר בבדיקה דחופה ולכן עדיף לזמן תור מסודר.
    אם לתחושתך או לבקשת רופאך יש דחיפות - ניתן
    להגיע כ- "בדיקה מוספת" עם סבלנות ולתאם מראש
    עם מזכירתי 0505621467 (מדובר בהקצאה של 2 בדיקות
    בכל ססיה).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• במכבי השלום מלאים

הילה
    04/05/2009

כך שזה אומר שאצטרך לחכות עוד חודש למחזור הבא ואכן זה לא דחוף מבחינה בריאותית אך אני כל כך רוצה להיות אחרי ולעשות מה שצריך ולא לחכות בלחץ עוד חודש, אם אקבע דרך המזכירה שלך זה דרך מכבי גם? היכן יתבצע הצילום אם כן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו