מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צילום רחםרינת05/05/2009
נאמר לי כשקבעתי תור לצילום רחם שהתור צריך להיות עד היום ה- 14 מהמחזור, הרופא שלי אמר לי בין היום ה-5 ל-13, האם יש משמעות לזה שזה צריך להיות מהיום החמישי מעבר להפסקת הדימום? כיוון שקיבלתי ביום שבת וביום רביעי יש לי צילום רחם וזה יוצא היום הרביעי למחזור אם אני סופרת נכון אבל מבחינת דימום לא יהיה לי כי המחזורים שלי בני יומיים עד 3 ימים פשוט אחרי זה לא אוכל ולא רוצה לדחות את הצילום למחזור הבא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיזמון
פרופ' ראול אורביטו05/05/2009צילום מבוצע לאחר וסת (עם הפסקת הדימום) ותיאורטית ניתן לבצע עד הדמם הבא בתנאי שלא מקיימים יחסים
בד"כ מומלץ לבצע בין- תום הדימום לביוץ- אם נדחה, עדין ניתן לבצע בתנאי שלא קיימת יחסי מין
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
רינת06/05/2009מחר יש לי את התור לצילום הרחם והיום בבוקר עוד היו לי הפרשות חומות של סוף מחזור במידה וגם מחר יהיו זה נורא או שאפשר לעשות את הצילום בכל זאת? זה מסוכן אם לא הסתיים לגמרי או שיש סיבה אחרת לכך שצריך לחכות שהדימום יסתיים לגמרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום
פרופ' ראול אורביטו06/05/2009רצוי לבצע ללא וסת בכלל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)