מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צילום חצוצרותLiMi10/05/2009
שלום,
אני בת 36 מנסה מזה חצי שנה להכנס להריון ראשון. יש לי תת פעילות של בלוטת התריס.
אני חיה בארה"ב. בביקור ראשון אצל הגניקולוגית שלי היא הציעה לי: ללכת לאנדוקרינולוג לטפל בבלוטה במקביל לעשות צילום חצוצרות (אין לי שום הסטוריה של שחלות פוליציסטיות ו/או הפלות)ובדיקת זרע לבעלי.
שאלתי, האם מומלץ לעשות צילום כזה כטיפול ראשוני או שכדאי לי לבדוק קודם אם טיפול בבלוטה יעזור, כי בכל זאת היתי מעדיפה לוותר על פעולה חודרנית כזו...
בנוסף, היא גם נתנה לי אנטיביוטיקה להתחיל 3 ימים לפני הצילום והמליצה לא להכנס להריון באותו החודש ואילו כאן אני קוראת שזה אפשרי ואפילו בטוח...
אשמח אם תוכל לומר לי מה דעתך בשני הנושאים הללוץ
תודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בירור
פרופ' ראול אורביטו10/05/2009בלוטת התריס חייבת איזון לפני הריון- ללא קשר לצילום
צילום רחם הינו חלק מבירור אי פוריות ויכול ולגיטימי לבצע בכל אחד משלבי הבירור\ טיפול פוריות- בהתאם לשיקול הדעת של רופא מטפל
לגבי הצילום- טיפול אנטיביוטי מונע סביב הצילום- מקובל- לא הכרחי
אסור לקיים יחסים עד הצילום- אח"כ, במידה ואין דמם- אין מניעה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה...אשמח להבהרה
LiMi10/05/2009אני עושה את הצילום ביום מחזור 9 והיא המליצה אח"כ לעשות יחסי מין מוגנים באותו החודש כדי לא להכנס להריון. האם יש סכנה בכניסה להריון בחודש של הצילום (הכוונה כמובן לאחר ביצוע הצילום)? הם כדאי מראש לוותר על נסיונות בחודש זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיחסים
פרופ' ראול אורביטו10/05/2009אין סכנה\ מניעה לקיים יחסים לאחר הצילום- כל עוד לא מדדמת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)