טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני צריכה לעבור החודש צילום רחם מניסיון, כשעשיתי הזרעה לפני ביוץ ולא היו מספיק הפרשות כאב לי מאד ולכן אני מפחדת מהצילום שכמובן לא נעשה בזמן ביוץ 3 ימים אחרי הצילום אני אמורה לסוע לחו"ל לחופש. האם סביר כי עדיים יהיו כאבים ולכן עדיף לא לבצע את הצילום? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום היום אני עברתי צילום וזה בכלל לא כואב רק את תרגישי בקצת לחץ וזהו כאשר מחדירים היוד הלכתי ולא נטלתי אף תרופה כל הסיפורים ששמעתי פשוט שטיות עשיתי הבדיקה בבוקר ואני בסדר גמור ללא כאבים בכלל רק דימום ממש ממש חלש ובסוף בהצלחה ושיהיה הכל תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר