צילום רחם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צילום רחם
    עדי
    26/05/2009

שלום,
    עברתי גרידה ובעקבותיה צוואר הרחם נחסם, הרחיבו לי אותו מעט בהיסטרוסקופיה אבחנתית עם ההיסטרוסקופ והיה מחזור תקין אבל המחזור שאחריו היה דל ואני חוששת שהוא נחסם שוב וכך גם זרע לא יכול להיכנס ואנחנו עובדים לשווא.האם בצילום רחם ניתן לדעת בדיוק האם הצוואר מספיק רחב בשביל מעבר גם למחזור וגם בכיוון ההפוך לזרע שייכנס?האם בכלל צריך מעבר מלא בשביל להרות? בנוסף, ראו מחיצה קטנה, האם אפשר יהיה לקבל נתונים נוספים חשובים על המחיצה?
    שאלה אחרונה- האם ניתן לבוא עם הפניה מרופא משפחה ולא נשים?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צילום רחם

הוספת תגובה

• צואר

פרופ' ראול אורביטו
    27/05/2009

צילום רחם אינו הדרך לבחון אם צואר מאפשר מעבר זרע או לא.
    באופן עקרוני, אם קיים דמם כלשהו, אזי הצואר מספיק פתוח כדי לאפשר גם מעבר זרע.
    בכל מקרה, אם הדמם פחת, יש צורך בבדיקת רופא נשים\אולטרסאונד- ויתכן שתזדקקי להרחבת צואר נוספת
    לגבי מחיצה, חשוב עומקה ועוביה. מחיצה יכולה להיות קשורה לעליה בשיעור הפלות\ לידות מוקדמות. לכן, עליך לפנות לרופא מטפל עם תוצאות ההיסטרוסקופיה ולשקול צורך בכריתה היסטרוסקופית של המחיצה
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אבל אם הצוואר חסום איך תבצעו

עדי
    27/05/2009

את הבדיקה מבחינת כניסה? זה כמו היסטרו עם סיב אופטי דק? או מכשור אחר?
    כתבת שרופא יבדוק את הצוואר- עשו לי א"ס אבל נאמר לי שלא ניתן לבדק את מצב הצוואר בא"ס ושאם הרירית צומחת יפה ונושרת זו אינדיקציה שהצוואר מספיק פתוח האם זה נכון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צואר

פרופ' ראול אורביטו
    27/05/2009

אם יש דמם הצואר פתוח
    ניתן להעביר היסטרומטר (למשל), כדי לאבחן אם פתוח מספיק
    פני לרופא נשים- אין לי ספק שיוכל לענות ולפתור לך את הבעיה
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו