מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צילום רחם בעקבות שרירןא/א10/06/2009
שלום,
אתמול עברתי צילום רחם אליו הופניתי בעקבות חשד לשרירן ברחם "מיומה" שנצפה ע"י הגניקולוג שלי באולטרסאונד- מנסה להרות מזה 8 חודשים.
הממצא מצילום הרחם:
"הודגם חלל הרחם בגודל, צורה ומיקום תקינים.אין פיגמי מילוי.שתי החצוצרות תקינות עם מעבר תקין של החומר הניגודי לחלל הצפק.פיזור יחסית מוגבל מימין.פיזור תקין מצד שמאל".
מה אומר הממצא?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום
פרופ' ראול אורביטו10/06/2009סה"כ תקין
אין עדות להפרעה ע"י שרירן
מאידך, קיים חשד להדבקויות סביב חצוצרה ימין (פיזור מוגבל)
אמורה לפנות לרוןפא להמשך טיפולי פוריות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך...
א/א11/06/2009שלום ובוקר טוב,
ראשית, תודה על המענה המהיר.
חשוב לי לציין שהרופא שביצע לי את הצילום אמר שהכל בסדר ואילו הרופא המפענח רשם מה שכתבתי לך קודם לכן.
לאור תשובתך, האם הדבר מקטין את סיכויי להרות? אם כן, מה הפתרון? האם ייתכן והצילום "שחרר" את הסתימה/ ההדבקות?
יש לי תור לרופא נשים שלי רק ביום שני הקרוב ואני מעט בלחץ.....
תודה ויום טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלתשובתך אודה......
אא12/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההידבקויות
פרופ' ראול אורביטו14/06/2009אם קיים חשש להדבקויות סביב החצוצרה- מקטין את הסיכוי להרות, אולם קיים סיכוי להרות -גם ספונטני
עליך לפנות לרופא נשים- ולהתחיל\ להמשיך בטיפולי פוריוץת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב שלום...
אא17/06/2009שוב שלום ותודה על המענה.
הייתי אצל הרופא נשים, הוא צפה בדיסק עם הצילום ואמר שהכל תקין: חצוצרות, פיזור וכו'.
שאלתי מדוע בפענוח היה רשום "פיזור יחסית מוגבל..." והוא ענה שייתכן שהוזרק מעט חומר, למנוע כאב, לאור ההיסטריה והפחד שלי בעת הצילום.
האם הזרקת מעט חומר תגרום ל"פיזור מוגבל"?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוגבל
פרופ' ראול אורביטו17/06/2009ההסבר אפשרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)