לאחר צילום רחם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאחר צילום רחם
    ג
    11/06/2009

שלום,
    אתמול עברתי צילום רחם, הבדיקה הייתה כואבת ולאחר הבדיקה הכאב עבר, אבל היום שעבר יום וחצי התחיל פתאום לכאוב הבטן דומה לכאב מחזור, אני ממש בדאגות שזה זיהום או דלקת לאחר צילום, יכול להיות כאב לאחר יממה אחרי צילום רחם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאחר צילום רחם

הוספת תגובה

• זיהום אחרי צילום רחם

ד``ר דניאל טוגנדרייך
    11/06/2009

זיהום כסיבוך של צילום רחם יבוא לביטוי בכאבים וחם. בכל מקרה כדאי שתפני בהקדם ותיבדקי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחר צילום רחם המשך

ג
    18/06/2009

עבר כבר שבוע וחצי מהצילום, אבל בימים האחרונים בכל זאת יש לי כאב בבטן התחתונה, אין חום. עשו לי אולטרסאונד יום וחצי לאחר הצילום, האולטרסאונד היה בסדר, השאלה שלי, היא האם יכולים להיות כאבים ללא חום והאם זה בסדר? או שעדיף בכל זאת להתחיל לשתות אנטיביוטיקה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב

פרופ' ראול אורביטו
    19/06/2009

עליך לפנות לבדיקה בהקדם, ולנהוג עפ"י הנחיות הרופא הבודק
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו