מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לטרוסקופיהרונית30/06/2009
שלום רב!
בעלי ואני מנסים להרות מזה כשנה, ללא הצלחה
ביצעתי צילום רחם והסתבר שיש לי חצוצרה ימנית חסומה ופגם מילוי בפונדוס ליד החצוצרה הימנית
הייתי אצל רופא שהמליץ לי לבצע לטרוסקופיה וברצוני לשאול מספר שאלות:
מה הסיכוי להכנס להריון ללא ביצוע הניתוח?
האם במצב הנוכחי אני מבייצת אחת לחודשיים?
אולי עדיף לעשות הזרעה במקום הניתוח?
אני קצת חוששת מהניתוח..הבנתי שנכנסים דרך הבטן ונשארת צלקת...
אני פשוט לא יודעת אם למהר לעשות את הניתוח או להמתין ולנסות טבעי/הזרעות
אשמח לחוות דעתכם המקצועית
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות
פרופ' ראול אורביטו01/07/2009שאלותיך מצוינות אולם מאוד ספציפיות ואמורות להתייחס אליך ולמצבך הפרטני
אנא פני שוב לרופא המטפל ודייני איתו את הנושא כפי שפירטת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תגובתך...
רונית01/07/2009כמובן שאפנה לרופא המטפל אבל מאחר ושמעתי עליך רבות..אשמח לקבל את חוות דעתך לגבי ביצוע הלטרוסקופיה, והאם ניתן להרות ספונטנית עם חצוצרה אחת..אני פשוט לא יודעת אם לבצע את הניתוח או להמתין..השאלה אם יש למה להמתין....אני לא ממש יודעת כיצד להתנהל..קצת מבולבלת ולחוצה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
רונית01/07/2009האם אתה ממליץ לבצע צילום רחם נוסף?ייתכן והיתה טעות באבחנה?יש סיכוי שזה קורה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרוסקופיה
פרופ' ראול אורביטו02/07/2009לגבי שאלתך אם ניתן להרות עם חצוצרה אחת- התשובה היא כן, אם כי בשיעור נמוך יותר בהשוואה לנשים עם 2 חצוצרות פתוחות
לגבי צורך בהמשך בירור- שוב, עליך לפות לרופא עם הצילום (או לחוו,ד רופא אחר), ובהתאם לצילום וסיפורך ניתן להמצליץ לך על דרכי בירור\טיפול
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)