וסת לאחר צילום רחם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• וסת לאחר צילום רחם
    לחוצה
    30/06/2009

בחודש אפריל עברתי צילום רחם אשר במהלכו נעשה ניסיון לצנתר את החצוצרה הימנית. אולם ללא הצלחה. בחצוצרה נוצר נוזל. לאחר הטיפול קיבלתי אנטיביוטיקה. מאז הוסת שונה ממה שהייתה עד כה. היא בהירה יותר. אני חשה כאבים כאילו "פעילות" בצד ימין ולאחרונה גם בצד שמאל.
    בכל פעם ניגשתי לרופא המטפל אשר טען כי גם באולטרסאונד וגם בבדיקה גניקולוגית אין כל ממצאים. בפעם האחרונה אמר כי יתכן שהחצוצרה מתמלאת בנוזל ומתרוקנת במהלך הוסת ולכן כך הוא נראה.
    האם יתכן הדבר?
    האם יכול להיות שהוסת שונה כי כתוצאה מצילום הרחם נפגעה גם השחלה ולמעשה אין ביוץ?
    אני מאוד מוטרדת מעניין זה כי מתחילה בקרוב טיפולי פוריות.
    מודה מראש על התשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    וסת לאחר צילום רחם

הוספת תגובה

• עוד דבר חשוב

לחוצה
    30/06/2009

בבדיקות ביתיות לביוץ קיבלתי תשובות שליליות. האם יתכן כי הדובר נובע מהלחת הנפשי שבו אני נמצאת? יש לי שני ילדים ולפני פחות משנה הייתי ברהיון שהסתיים בשבוע 8

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביוץ

פרופ' ראול אורביטו
    01/07/2009

יתכן
    אולם כדי לברר- יש לפנות לרופא לבדיקה
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צילום

פרופ' ראול אורביטו
    01/07/2009

יתכן שהנוזל מתרוקן
    כדאי להיבדק בזמן כאב- ולראות אם קיים אז נוזל שאמור להסביר כאב
    צילום- לא אמור לפגוע בשחלה
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו