מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריונות אקטופים בחצוצרה השמאליתרוני10/07/2009
שלום רב,
האם הדרוסלפינקס בחצוצרה מורידה סיכויים להקלטות של הריון? היכן אוכל לקרוא מאמרים בנושא? הבנתי שהנוזל מפריש רעלים שיכולים לפגוע בהקלטות ההריו וגם במהלכו האם נכון הדבר?
אני בת 37 עם הדרסלפניקס בחצוצרה השמאלית בעקבות שני הריונות אקטופים.
מידי פעם מרגישה כאבים ודקירות בחצוצרה ואי נוחות למרות שהכאבים הם נסבלים וחלשים.
אני אחרי לידה בקיסרי שעברה בהצלחה ואחרי ניתוח מיומה בפתיחת בטן לפני כ 4 שנים.
האם רצוי וכדאי ניתוח או לנסות מס' נסיונות ואז להחליט?
אני בדילמה אשמח לכל עצה.
שבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הידרוסלפינקס
פרופ' ראול אורביטו10/07/2009הידרוסלפינגס מוריד את הסיכוי להרות
לקרוא חומר- נסי בפורום או דרך גוגל
לגבי ניתוח לעומת נסיונות טיפול- שניהם לגיטימיים, כשבארץ מקובל לטפל ואם נכשלים אז לנתח
במקרה שלך- אם ההידרוסלפינגס סימפטומטי (כאבים וכו')- יתכן שיהיה צורך לנתח לפני
אנא פני לרופא נשים שמכיר אותך (מניתוחים קודמים וכו) והתייעצי איתו לגבי מה הכי נכון שתעברי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריונות אקטופים המשך...
שיר11/07/2009ד"ר תודה על תגובתך המהירה.
מידי פעם כאבים חלשים מלווים בדקירות. הרופא נשים מזמן המליץ על ניתוח.
הוא טוען שזה הפתרון הקלאסי בשבילי.
האם ניתוח להסרת החצוצרה הוא ניתוח מסובך.
להזכירך שני ניתוחים בעברי פתיחת בטן להוצאת מיומה וקיסרי.
האם ניתוח זה יכול לגרום לי לסיבוכים עתידיים?
בתודה מראש.
שירי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח
פרופ' ראול אורביטו11/07/2009תיאורטית בכל ניתוח יתכבו סיכונים, ובמיוחד אצלך- לאחר מס ניתוחי בטן
ממליץ שתפני לרופא המטפל שהציע את הניתוח ותדוני איתו על הסיכונים\ סיבוכים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)