מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צילום רחם אחרי הפלה בשבוע 21ד``ר דניאל טוגנדרייך27/07/2009
שלום אני אחרי הפלה של תאומים שבוע 21 , בבדיקה פתולגית לא נמצאה סיבה לפלה
הרופא שלי חושד בצוואר רחם מקוצר .
האם בבדיקה ניתן לראות זאת ?
קבעתי תור לבדיקה ליום ראשון הקרוב בבי"ח בני ציון בחיפה ד"ר רמי סמור מבצע את הבדיקה שם האם משהו מכיר אותו ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום
פרופ' ראול אורביטו27/07/2009צילום רחם יכול להעיד על בעיה בחלל הרחם וגם על אי ספיקת צואר- במידה ורחב
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
המודאגת01/10/2009צריכה לעבור צילום רחם אצל דר' רמי סמור בבני ציון, האם מישהי מכירה הייתי שמחה לשמוע חוות דעת, בדחיפות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוות דעת על דר רמי סמור
חסויה02/10/2009צריכה בדחיפות חוות דעת על דר' רמי סמור. צריכה לעבור אצלו צילום רחם. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר סמור
קרן03/10/2009שלום
אני ביצעתי את הצילום בבני ציון אצל ד"ר סמור 2/8.
הבדיקה היתה יחסית מהירה ללא כאבים רק אי נוחות ,הרופא הסביר על כל מהלך והיה נחמד
הכי חשוב להגיע יחסית רגועים ואפשר לקחת כחצי שעה - שעה לפני משכך כאבים לכל מקרה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום
פרופ' ראול אורביטו03/10/2009לפרטים על הצילום- דפדפי בתת מדר- שאלות נפוצות בפורום
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר רמי סמור
מעיין19/09/2010ד"ר רמי סמור רופא מדהים, יחס בין אישי מעולה, רגוע ומסביר הכל... פשוט תהיי רגועה את בידייים לא רק טובות אלא מצויינות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)