צילום רחם-האם אקבל הפנייה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צילום רחם-האם אקבל הפנייה
    vered
    30/07/2009

אני ובעלי מנסים להיכנס להריון מזה קרוב לשנה. טרם ניסינו הזרעות או טיפולים הורמונליים למיניהם כי העדפתי לנסות "להוריד" לחץ ולתת לזה שנה ורק אחר כך לפנות לקבלת טיפול.
    אני סבורה שהלחץ נובע מזה שכולם סביבי נקלטות מהר יותר. כולל אחיותיי שנקלטו להריון כבר בפעם הראשונה(!) . כיוון שאנחנו לא גרים בארץ אני מעדיפה לדחות את הפנייה לקבלת טיפול כיוון שבארה"ב הכל מאוד יקר. עם זאת חשבתי לערוך צילום רחם בביקורי הקרוב לארץ (כי הבנתי שזה גם עוזר לבדוק אם יש איזו בעיה וכן עוזר "לפתוח סתימות").
    שאלתי היא האם בכלל רופא יפנה אותי לעשות צילום כזה שכן טרם הייתה התערבות רפואים (הורמונים, הזרעות וכו'). מסיבה לא ברורה יש לי הרגשה חזקה שזה מה שיפתור לנו את הבעיה.
    אגב לא ציינתי- בדיקת זרע של בעלי יצאה תקינה (פרט למורפולוגיה מעט נמוכה,אך הבנתי שהיא תקינה של 6%), אולטרט-סאונד+בדיקות דם אצלי יצאו תקינות.
    אודה לכל תגובה או המלצה בנושא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צילום רחם-האם אקבל הפנייה

הוספת תגובה

• צילום רחם

פרופ' ראול אורביטו
    30/07/2009

צילום רחם מהוה חלק מבירור פוריות, כך שאין מניעה לבצעו כבר בשלב זה של הניסיונות
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

vered
    30/07/2009

כמה זמן מראש לוקח לקבוע תור לצילום רחם ? האם זה מתבצע רק בבתי חולים ואם כן אילו בתי חולים עובדים עם 'הכללית' בהם ניתן לבצע את הבדיקה ? האם יש סיבסוד מלא לבדיקה או שמא יש השתתפות של המבוטח ? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צילום

פרופ' ראול אורביטו
    31/07/2009

מבוצע לאחר וסת- גם במכונים וגם בבתי חולים
    לא כרוך בתשלום
    עליך לברר בקופ"ח איפה מבוצע
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו