מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צילום רחם-האם אקבל הפנייהvered30/07/2009
אני ובעלי מנסים להיכנס להריון מזה קרוב לשנה. טרם ניסינו הזרעות או טיפולים הורמונליים למיניהם כי העדפתי לנסות "להוריד" לחץ ולתת לזה שנה ורק אחר כך לפנות לקבלת טיפול.
אני סבורה שהלחץ נובע מזה שכולם סביבי נקלטות מהר יותר. כולל אחיותיי שנקלטו להריון כבר בפעם הראשונה(!) . כיוון שאנחנו לא גרים בארץ אני מעדיפה לדחות את הפנייה לקבלת טיפול כיוון שבארה"ב הכל מאוד יקר. עם זאת חשבתי לערוך צילום רחם בביקורי הקרוב לארץ (כי הבנתי שזה גם עוזר לבדוק אם יש איזו בעיה וכן עוזר "לפתוח סתימות").
שאלתי היא האם בכלל רופא יפנה אותי לעשות צילום כזה שכן טרם הייתה התערבות רפואים (הורמונים, הזרעות וכו'). מסיבה לא ברורה יש לי הרגשה חזקה שזה מה שיפתור לנו את הבעיה.
אגב לא ציינתי- בדיקת זרע של בעלי יצאה תקינה (פרט למורפולוגיה מעט נמוכה,אך הבנתי שהיא תקינה של 6%), אולטרט-סאונד+בדיקות דם אצלי יצאו תקינות.
אודה לכל תגובה או המלצה בנושא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום רחם
פרופ' ראול אורביטו30/07/2009צילום רחם מהוה חלק מבירור פוריות, כך שאין מניעה לבצעו כבר בשלב זה של הניסיונות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
vered30/07/2009כמה זמן מראש לוקח לקבוע תור לצילום רחם ? האם זה מתבצע רק בבתי חולים ואם כן אילו בתי חולים עובדים עם 'הכללית' בהם ניתן לבצע את הבדיקה ? האם יש סיבסוד מלא לבדיקה או שמא יש השתתפות של המבוטח ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום
פרופ' ראול אורביטו31/07/2009מבוצע לאחר וסת- גם במכונים וגם בבתי חולים
לא כרוך בתשלום
עליך לברר בקופ"ח איפה מבוצע
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)