לדר' דניאל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לדר' דניאל
    נטלי
    05/08/2009

אני בת 26 נשואה 3 שנים ואינני מצליחה להכנס להריון..
    מבדיקות שעשיתי אני בעלת שחלות פוליצסטיות ומצילום רחם נגלה שגם החצוצרות שלי שניהן סתומות אם אני זוכרת נכון לפי הצילום רחם החסימה היא מההתחלה של החצוצרות לא נכנס בכלל החומר הניגודי לחצוצרה.בזמנו אני ויתרתי על האפשרות לעשות ניתוח לנסות לפתוח אותם כי הבנתי שזה 50 % יחזור למצב הקודם כך הבנתי מהרופא ועברתי ישר לטיפולי IVF שבראשון נתפס ההריון עד לשבוע 6 ונעצר לבד. הכול יצא לבד ללא התערבות של גרידה או משהו.ומאז עשיתי עוד 4 פעמים שלא הצליחו. יש לציין שלא עברתי שום ניתוח באגן או הפלות קודמות פרט לזו של הIVF שקרתה לבד. מבחינת הצילום רחם אז חוץ מהחצוצרות הכול תקין מבנה הרחם והשאר תקין.
    אני כרגע כבר חצי שנה לא עושה טיפולים כי אני נמצאת אם בעלי בחול במקרה הזה אני נמצאת בסין ורציתי לדעת אם תוכל לעזור לי או לתת לי מידע אני אשמח מאוד . מאז הצילום שלי עברו שנתיים והרפואה מתקדמת בכול יום שעובר והבנתי שעושים את הצינתור היום דרך הנרתיק ולא דרך הבטן ושיש סיכויים יותר טובים מאז. כמו שאמרתי אני נמצאת בסין ורציתי לדעת מה התהליך של לקבוע טור לצינתור אצלך כדי שאני יגיע לארץ לעשות את הצינתור ללא לחכות לטור פשוט להגיע לאותו זמן של הניתוח כי אני בחול. אם תוכל לעזור לי לתת לי מידע כול שהוא אני אשמח מאוד..
    תודה והמשך יום מעולה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לדר' דניאל

הוספת תגובה

• צינטור

פרופ' ראול אורביטו
    05/08/2009

צינטור אכן נעשה דרך הנרתיק, כמו צילום רחם
    ליצירת קשר עם ד''ר טוגנדרייך
    פני למרפאתו רח' בן גוריון 183 גבעתיים 050-5621467
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• של מי המספר

נטלי
    05/08/2009

של מי המספר שלו או של הפקידה שם?

ותודה רבה יום טוב!!!1

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה קטנה

נטלי
    05/08/2009

במידה והרופא מחליט שיש מקום לבצע את הצינתור כמה זמן לוקח עד שקובעים טור לצינתור?

תודה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צינטור

פרופ' ראול אורביטו
    05/08/2009

המספר של המרפאה
    צינטור מבוצע לאחר וסת (לא לקיים יחסים עד הצינטור)
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה..

נטלי
    05/08/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אך ורק בהפנייה מרופא

ד``ר דניאל טוגנדרייך
    06/08/2009

אני מבצע צנתורי חצוצרות אך ורק בהפנייה מרופא מטפל. על פניו סיפורך נראה מתאים לפרוצדורה.
    עלייך לפנות לרופא נשים שישמע את כל הפרטים הרלוונטיים ויקבע אם צנתור הוא טיפול מתאים עבורך.
    אם אין לך רופא נשים מטפל את יכולה לפנות אלי למרפאתי ואם אמצא שאת מתאימה אפנה אותך לצנתור ואף אבצע אותו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו