טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בימים הקרובים אני אמורה לעבור ניתוח להורדת חצוצרה שמלאה בנוזל. הרופא שבדק אותי בטרום ניתוח המליץ לי גם להוריד את החצוצרה השניה שעברה הריון מחוץ לרחם ואמר שישי סיכוי של 15 אחוז שההריון יחזור בחצוצרה הזאת. אני לא עניתי לו באותו הרגע כי עוד קיוויתי שאוכל להרות בהריון טבעי. הרופא אמר שאם גם ככה אני מתכוונת לעשות הפריות אז זה יכול רק להפריע אז למה לא להוציא וזהו ושגם לא יהיו לי בעיות בעתיד. מה דעתכם בנושא? האם כדאי באמת להוריד גם את השניה? בבקשה עיזרו לי. אני יודעת שהכי טוב להוריד אבל תמיד יש תקוה בדרך הטבעית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר