מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צילום רחםגלית15/08/2009
היי,
התחלתי בטיפולי פוריות והופניתי לצילום רחם על ידי המומחה.
אני מבוטחת של הכללית, האם ד"ר טוגנדרייך (שהומלץ על ידי המומחה), עורך צילומים למבוטחי הכללית והאם צריך לזה טופס 17?
תודה
גלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום
פרופ' ראול אורביטו15/08/2009לביעת תור לצילום אצל ד''ר דניאל טוגנדרייך
נא לפנות למרפאתו:
רח' בן גוריון 183 גבעתיים 050-5621467* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום רחם ע"י ד"ר טוגנדרייך
ד``ר דניאל טוגנדרייך15/08/2009מבצע למבוטחות כללית - 1 -בי"ח השרון פ"ת קביעת תור 9372222 -03 - יש צורך בטופס 17
2 -מרפאה הרצל 34 ר"ג ימי ג בבוקר אין צורך בטופס 17 יש צורך בהפנייה
מרופא נשים ניתן לקבוע תור ב *2700 (כוכבית 2700).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום רחם
גלית16/08/2009תודה רבה על הפרטים.
נאמר לי במוקד להביא הפנייה מהרופא המטפל.
ההפנייה בידיי היא ממומחה לפריון שעובד שמרכז בריאות האישה ברמת אביב.
האם הפנייה זו מספקת או שמא עליי להביא הפנייה מרופא הנשים האישי שלי בקופה?
תודה
גלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפניה
פרופ' ראול אורביטו18/08/2009הפניה מכל רופא- בסדר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיום הצילום
גלית18/08/2009תודה.
שאלה נוספת ואחרונה :)
נאמר לי לעשות את הצילום בין הימים 5-8 של המחזור, האם יש לך משמעות? ואם כן מהי?
גלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיזמון
פרופ' ראול אורביטו18/08/2009צילום מבוצע לאחר הוסת (ללא דימום) ואין לקיים יחסים עד הצילום (למנוע אפשרות של צילום בהריון, ולכן רצוי לבצע לפני הביוץ (לא קריטי)
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)