חוות דעת מקצועית להמשך טיפול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוות דעת מקצועית להמשך טיפול
    עינב
    28/09/2009

שלום לרופאים" אנו זוג המנסה להרות כשנתיים כשבאמתחתינו הריון טבעי אחד שהסתיים בהפלה לדאבוני. מה שעשינו היה טיפול באיקקלומין ובאוביטרל והזרעה אחת שלא צלחה (ומזל שכך מכיוון שבעת פתיחת מעטפת הזרע נתגלה זרע של גבר אחר). בדיקת הזרע של בעלי תקינה, פרופיל הורמונלי שלי נמצא תקין ועדיין אין ישועה... היינו מטופלים אצל 2 רופאים פרטיים שממש לא נתנו לי את מה שאני צריכה ועכשיו אנו בדיוק מתחילים אצת רופא 3 ורציתי לדעת מה השלב הבא שהרופא יוכל להציע לי? האם צילום הרחם המבעית הזה הוא אופציה עבורי גם אם נכנסתי להריון בעצמי?
    אני בדיכאון לא מבינה מדוע איני נכנסת להריון- אף פעם לא עברתי ניתוחי בטן או סבלתי מאי אילו דלקות אשר עלולות להפריע לי ולכן אני חושבת שצילום מיותר אך איני רופאה כי אם מורה בבי"ס יסודי שכ"כ משתוקקת לילד. הבטחתי לבעלי שאעשה הכול על מנת שזה יקרה גם אם זה אומר צילום רחם, IVF אנו כבר די מיואשים השאלה שלי היא האם יש סיבה ממשית לצילום רחם או היסטרוסקופיה ובכלל מה השלה הבא לזוג שעבר כבר את שלב השראת הביוץ? חשוב לציין גם מחזור סדיר כל 28 יום ובמעקבי זקיקים תמיד נמצא ביוץ עשיר

תודה וגמר חתימה טובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חוות דעת

ד``ר דניאל טוגנדרייך
    28/09/2009

הבירור הבסיסי לזוג המתקשה בהתעברות מצריך תשובה ל 3 שאלות.
    האם האישה מבייצת?
    האם הזרע פורה?
    האם יש מעבר בחצוצרות?

בזוג בו האישה מבייצת ובדיקת הזרע תקינה רצוי לוודא תקינות המעבר בחצוצרות גם אם אין סיפור עבר של ניתוחים ו/או דלקות בבטן. קל וחומר בזוג שהטיפול בהשראת ביוץ והזרעה לרחם כשל יותר מפעם אחת.

ע"פ התאור שלך אני ממליץ שתבוצע הערכת מעבר בחצוצרות באחת השיטות המקובלות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפילו באם היה הריון ספונטני?

עינב
    28/09/2009

תודה על המענה ד"ר טוגנדרייך!

האם צריך לברר מעבר בחצוצרות גם אם כבר היה הריון טבעי עצמאי?- חברה שעברה כמה וכמה טיפולי הפרייה אמרה "שאם נכנסתי לבד ללא עזרה חיצונית אני יכולה להיות רגועה" האם זה באמת נכון? אני מחדת פחד מוות מצילום רחם ושאר מיני הירקות אפילו מהזרעה כמעט התעלפתי
    דבר שני ראיתי כי הנך מטפל בבילינסון האם אתה עורך צילומי רחם שם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חברה אמרה

ד``ר דניאל טוגנדרייך
    28/09/2009

צודקת החברה שהריון תוך רחמי הוא הוכחה שלפחות חצוצרה אחת היתה תקינה בטרם ההתעברות. האם נשארה תקינה? - רק בדיקה תוכיח. חלופות לצילום רחם וחצוצרות הן : לפרוסקופיה עם הזרקת צבע (מבוצע בהרדמה ולא מוצדק לאיבחון בלבד). אולטראסאונד עם הזרמת חומר ניגוד מיוחד לאולטראסאונד או צילום רחם וחצוצרות (שכיח וזמין).

צילומי רחם וצנתורי חצוצרות מתבצעים ע"י דר' טוגנדרייך כדלקמן:
    מבוטחות כללית - הרצל 34 ר"ג ימי שלישי בבוקר אין צורך בטופס התחייבות.(ניתן לקבוע ב *2700).
    מבוטחות מכבי - יגאל אלון 96 ת"א הזמנת תור *3555 -אין צורך בטופס התחייבות.
    בדיקות פרטיות - אסותא ת"א רחוב הברזל 20 רמת החי"ל ת"א - להזמנת תור 0507216125

לכל הקופות -בי"ח השרון רחוב קק"ל 7 פ"ת להזמנת תור 9372222 - 03 -יש צורך בטופס התחייבות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו