מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לרופאים הנכבדיםחסויה30/09/2009
צריכה לעבור צילום רחם עם הכנה של סטרואידים, בגלל בעיית אסטמה. השאלה שלי, לפני כשנה התברר שאני רגישה למספר תרופות כגון: נקסין,נורופן,אטופן,וולטרן, אדויל, וזאת לאחר שהרופאה הבינה מבדיקה שעשיתי כי אטופן גרם לי לבעיות בתפקוד הכבד, הרופאה אסרה עליי לקחת תרופות אלה, השאלה היא, איזה כדור אני יכולה לקחת להרגעה לפני הצילום? והאם הסטראוידים שעליי לקבל\( דרך אגב אני לא יודעת אם זה זריקה או כדור)לא נכלל ברשימת התרופות שאסרו עליי לקבל או שיש איזה מרכיב בסטראוידים שאסור לי לקבל, אני מקווה שהסברתי את עצמי היטב, אודה על תשובתכם בהקדם האפשרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגישות לתרופ /תופעות לוואי של תרופה
ד``ר דניאל טוגנדרייך30/09/2009רגישות בד"כ הכוונה להופעה של "תגובה אלרגית" - פריחה, גרד, קוצר נשימה ואף שוק. למניעת תופעות אלו ניתן להשתמש בסטרואידים לפני הבדיקה (אם יש חשש לרגישות לחומר הניגוד).
תופעות לואי וסיבוכים אחרים של תרופות כמו הפרעה בתפקודי כבד הם בד"כ תלויים במינון ובמשך הנטילה.
עליין להוועץ עם רופא המשפחה שלך לגבי משכחי כאבים המותרים לך לשימוש.
צילום רחם וחצוצרות היא בדיקה שרב הנבדקות עומדות בה בקלות גם ללא משכחי כאבים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)