מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתי לבצע- דחוףגילה04/10/2009
שלום לרופאים,
אני מופנית לצילום רחם ואמורה לבצע אותו בחודש זה
אבל.....
התור הקודם היה לי בשלישי שעבר (שייכת לכללית) ובתאריך זה היתי ביום 6 למחזור עם הכתמות עדיין אז נאלצתי לדחות בשבוע.
התור הקרוב ביום שלישי - יום 13 למחזור.
כיצד משפיע עניין הביוץ על הצילום? אם מבצעים צילום לפני ביוץ אז זה משפיע לרעה על הביוץ של אותו חודש? ואם הביוץ הינו לפני הצילום??
אני יודעת שלא אמורים לקיים יחסים לפני- אך קיימנו יחסים אתמול ביום 10 למחזור- האם לדחות את הצילום לחודש הבא, גם אם אני בכלל לא יודעת אם היה כבר ביוץ?
ושאלה אחרונה- במידה ואני דוחה את הצילום, חודש הבא אני אמורה להיות בטיפול הורמונלי- האם זה אפשרי באותו חודש של הצילום?
תודה רבה מראש וסליחה על מס' השאלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיזמון
פרופ' ראול אורביטו04/10/2009כיוון שקיימת יחסים עליך לדחות את הצילום לחודש הבא
לגבי תיזמון- צילום מבוצע לאחר וסת- ואסור לקיים יחסים עד הצילום
במידה וצולמת לפני הביוץ- קיימת יחסים בביוץ והרית- לא אמורה להיות בעיה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל ממשיכה להתלבט..
גילה05/10/2009תודה על התשובה. האם יש בעייתיות בקיום יחסים לפני הצילום גם כאשר הקיום יחסים לא היה סביב הביוץ ?קימנו יחסים ביום 10 למחזור, אתמול יום 11למחזור ללא ביוץ בבדיקת ביוץ ביתית והיום יום 12 למחזור יש כנראה עליה בהורמון והתחלה בביוץ לפי הבדיקה. הצילום מיועד למחר ואני מעדיפה לא לדחות אותו לחודש הבא. מצטערת שחוזרתעל השאלה אבל לא מבינה עדיין מה החשש בצילום לאחיר יחסים במידה ולא היו סביב הביוץ? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיזמון
פרופ' ראול אורביטו05/10/2009עדין יש אפשרות להריון (בכל קיום יחסים לפני הביוץ- ואפילו שבוע לפני)
לכן עליך לדחות את הצילום
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
גילה05/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)