מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קיום יחסים לפני צילום רחםקמרון05/10/2009
שלום לרופאים.
לקראת סוף החודש אני אמורה לעבור צילום רחם.
על פי ההנחיות שקיבלתי, עד לצילום אסור לקיים יחסי מין. האם אסור לקיים יחסים בכלל או מותר לקיים יחסים מוגנים (עם קונדום)?
הבנתי כי החשש הוא מהריון בזמן הצילום, אך אני לא יודעת אם יש סיבה נוספת לאיסור...
תודה מראש !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ואם אפשר - מספר שאלות נוספות
קמרון06/10/2009קבעתי לי תור "ליתר ביטחון" להיסטרוסקופיה כמה ימים לאחר צילום הרחם, כדי שאם אזקק להיסטרו', ומכיוון שהתורים בקופ"ח מכבי די ארוכים, לא אצטרך להמתין חודש בין הצילום להיסטרו' (אם לא אזקק להיסטרו' אני פשוט אבטלאת התור).
שאלותי הן:
1) האם ניתן לבצע היסטרו' מס' ימים לאחר צילום ?
2) אם כן - האם ניתן לבצע את ההיסטרו' כשעדיין יש דימום / הפרשות מהצילום ?
3) בהנחה שאעבור היסטרו' + צילום, האם ניתן יהיה לנסות להיכנס להריון באותו חודש / בחודש שאחרי, או שאצטרך להמתין מס' חודשים ?
ושוב, תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיסטרוסקופיה
פרופ' ראול אורביטו08/10/20091) תיאורטית כן
2) תיאורטית כן
3) באותו חודש- לא הייתי ממליץ, אח"כ בהתאם למימצאים בבדיקות ההדמיה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות נוספות
ד``ר דניאל טוגנדרייך08/10/2009אין מניעה לבצע היסטרוסקופיה מייד לאחר צילום רחם.
דימום רחמי אמנם מפריע להיסטרוסקופיה אבל צילום רחם לא
גורם לדימום רחמי אלא לדימום מצוואר הרחם וגם זה רק לפעמים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיחסים
פרופ' ראול אורביטו08/10/2009אין לקיים יחסים מהווסת עד הצילום- מחשש להריון!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיחסי מין
ד``ר דניאל טוגנדרייך08/10/2009
היחסים חייבים להיות מוגנים בהחלט (לקונדום שיעור כשלונות גבוה יחסית במניעת הריון).
אם יש ספק ולו קל - עדיף לא לבצע הבדיקה מאשר לבצע כשאת מעוברת.
אין סיבה נוספת לאיסור על יחסים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)