צילום רחם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צילום רחם
    טל
    08/10/2009

הופניתי לביצוע צילום רחם, כיוון שילדתי כחודש וחצי טרם הזמן עקב ירידת מים מוקדמת.
    בנוסף, העובר היה במצב עכוז ולכן עברתי קיסרי חירום.
    כעת, לפני הריון שני אני חוששת שהתסריט של לידה טרם הזמן יחזור על עצמו, ולאחר התייעצות הומלץ על הצילום. ממה שקראתי כאן הבנתי שהצילום נעשה כשמנסים לגלות סיבות לאי פריון, ובמקרה שלי נכנסתי להריון מייד... האם באמת במקרה שלי בדיקה כזו יכולה לתרום במשהו ואם יתגלה ממצא של מום ברחם מה עושים?
    ושאלה נוספת, האם ניתן לברר עם המנתח שביצע את הקיסרי אם יש בעייה במבנה הרחם על מנת להימנע מצילום?
    תודה רבה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צילום רחם

הוספת תגובה

• צילום

פרופ' ראול אורביטו
    08/10/2009

צילום רחם יכול לגלות בעיה אנטומית ברחם- אם כי גם אולטרסאונד ובעיקר תלת מימד עושה זאת באופן לא פולשני ולא פחות טוב
    לגבי בירור עם המנתח- ניתן לפנות לבי"ח ולבקש צילום של דו"ח ניתוח- שאמור לתאר את המימצאים בניתוח
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ודבר נוסף

ד``ר דניאל טוגנדרייך
    09/10/2009

לעיתים ירידת מים מוקדמת ללא צירים המקדימים אותה נובעת מ "אי ספיקת צוואר הרחם" מצב שניתן לחשוד בו בממצאי צילום רחם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו