מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תור לד"ר טוגנדרייךיעל14/10/2009
שלום.
קיבלתי הפניה מרופאת נשים לצילום רחם וחצוצרות וכן היסטרוסלפינגוגרפיה. הייתי מעוניינת לדעת האם לדר´ טוגנדרייך קיים הסדר עם קופ"ח כללית וכיצד ניתן לקבוע אצלו תור לצילום דרך קופ" ח כללית.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום
פרופ' ראול אורביטו14/10/2009ראי פירוט בשאלות נפוצות בפורום
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתור
ד``ר דניאל טוגנדרייך14/10/2009ימי ג 0800 עד 0900 הרצל 34 רמת גן
ניתן לקבוע ב *7300* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתור לד"ר טוגנדרייך
יעל23/10/2009שלום.
נקבע לי תור לצילום רחם בהרצל 34 רמת גן, ליום ג' בשעה 9:30 ורציתי לוודא האם הצילום יתבצע ע"י ד"ר טוגנדרייך או שהוא מקבל רק עד השעה 9:00 ולאחר מכן לא ניתן בוודאות לדעת מי הרופא המבצע את הצילום. חשוב לי לדעת היות שאני מגיעה במיוחד לר"ג בכדי להבדק ע"י רופא זה.
אודה על תשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהימי ג הרצל 34 ר"ג בין 800 ל 900
ד``ר דניאל טוגנדרייך23/10/2009
אני מבצע HSG (צילום רחם וחצוצרות) במכון רנטגן של קופ"ח כללית הרצל 34 ר"ג ימי ג 0800 עד 0930 . ניתן להגיע עם הפנייה וסבלנות אחרי ווסת ובטרם יחסי מין. חובה להביא הפנייה מרופא.
ניתן לקבוע מסודר ב *2700* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)