צילום רחם בהרדמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צילום רחם בהרדמה
    חגית
    16/10/2009

ד"ר טוגנדרייך, שלום
    באפריל עברתי אצלך צילום רחם בו הודגם "רחם במבנה תקין, מילוי הומוגני של חלל הרחם, מעבר ופיזור משני הצדדים. הדגמת המעבר והפיזור משמאל הצריכה הזרקה סלקטיבית לפתח החצוצרה. מימין קיימת הרחבה אמפולרית קלה עם מעבר ופיזור בהמשך."
    חודש אחרי ביצוע הבדיקה ובנסיון הראשון עם טיפול הורמונאלי נכנסתי להריון תאומים אשר הפסיק להתפתח בשבוע השישי. עברתי גרידה. אחריה הסתבר כי נותרה שארית הריון (בהיסטרוסקופיה אבחנתית) ונאלצתי לעבור היסטרוסקופיה ניתוחית להוצאת השארית. לאור הגרידה והשארית, המליץ הרופא המטפל על ביצוע צילום רחם חוזר כעת.
    לפני הצילום לקחתי שני כדורים לשיכוך כאבים שלא עזרו לי. אני יודעת שלא כולם חשות כך, אך לי הצילום כאב מאוד. זו אולי הבדיקה הכואבת ביותר שעברתי אי פעם. בעיקר תחושת הלחץ הגובר והולך עם החדרת חומר הניגוד.
    ברורה לי התרומה המשמעותית של הצילום לעובדה שאכן הושג הריון וברורה לי חשיבות החזרה על הבדיקה כעת. האם יש דרך לחזור על הבדיקה בלי לחוות שוב את הכאב הבלתי נסבל והיכן ניתן לעשות זאת? האם יש אופציה של הרדמה חלקית?
    תודה מראש,
    חגית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צילום רחם בהרדמה

הוספת תגובה

• אילחוש

ד``ר דניאל טוגנדרייך
    16/10/2009

ניתן לבצע בהרדמה מקומית - עלייך להודיע לי על כך יום לפני הבדיקה.
    במקרים חריגים ביותר ניתן לבצע בהרדמה אזורית (אפידורלית) בבית חולים אסותא ת"א
    עלייך לבדוק עם הקופה המבטחת שיתנו כיסוי כספי לפעולה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אילחוש

חגית
    16/10/2009

תודה רבה על המענה המהיר.
    חגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו