בעיה בחצוצרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה בחצוצרות
    דינה
    18/10/2009

אני בת 33 + 2 ילדים לפני שנתיים עברתי דלקת חריפה באגן התברר באולטרסאונד שהחצוצרות מלאות בנוזל שלחו אותי לצילום רחם שם התברר שהחצוצרות פתוחות, יש מעבר של החומר בשני הצדדים אבל שנה וחצי אני מנסה להכנס להריון עשיתי גם 2 הזרעות וזריקות ללא הצלחה הרופא ממליץ על לפרוסקופיה וטוען שאולי יש הידבקויות באגן או חסימה חלקית של חצוצרות 5503אני מפחדת , יש לדעתך דרך אחרת לברר אם יש בעיה בחצוצרות בלי ניתוח ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה בחצוצרות

הוספת תגובה

• חצוצרות פתוחות

פרופ' ראול אורביטו
    18/10/2009

בצילום החצוצרות פתוחות
    נוכחות הידבקויות סביב חצוצרה- במידה ולא זוהו בצילום- אכן יזוהו בלפרוסקופיה
    האופציות העומדות בפניך הינן לבצע לפרוסקופיה- ובמידה וקיימות הידבקויות או חצוצרות עם נוזלים (הידרוסלפינגס) לטפל בהתאם
    או לעבור להפריה חוץ-גופית ואם לא תהרי אחרי 2-3 מחזורים- לא יהיה מנוס מלפרוסקופיה
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך

רונית
    20/10/2009

אני רוצה רק לומר לך שאני עברתי לפרסקופיה לפני חודש והשד לא נורא כל כך...
    אם תרצי לשאול-אני כאן...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלות

דינה
    20/10/2009

רציתי לשאול כמה זמן החלמה ?היו כאבים חזקים אחרי הלפרוסקופיה יש סימנים בבטן?
    פתחו לך את החצוצרות או הוצאו אותם?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו