אלחוש מקומי לפני צילום רחם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלחוש מקומי לפני צילום רחם
    עינב
    21/10/2009

ובכן לצערי אין מנוס וסוף סוף החלטתי לבצע את הצילום בע"ה ביום ג' הבא- רציתי לשאול את ד"ר טוגנדרייך כיצד ביוק מתבצע הליך האלחוש והאם הוא באמת מונע את כאב החדרת חומר הניגוד. אני היסטרית מאוד אינני יכולה לסבול כאב ובכלל יש לי טראומה מן הצירוף הזה "צילום רחם" בעקבות חברות שעברו אך אני חייבת לעשות הכול כדי להרות לכן כבר איני בוחלת באמצעים. רק אודה מאוד אם באמת ישנה דרך בה לא אצטרך לחוות את הכאב הזה ואיך זה נעשה בפועל

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים

פרופ' ראול אורביטו
    22/10/2009

ניתן לבצע אילחוש מקומי ע"י הזקרקת חומר הרדמה לצואר הרחם
    מציע- שתקחי כדור נגד כאבים (אקדקס\נקסין ודומים) כשעה לפני הצילום- ומניח שעם רצון טוב ושיתוף פעולה מצידך- הצילום יעבור עם מינימום אי-נוחות
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

עינב
    23/10/2009

אוקיי תודה ושבת שלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תזכירי לי

ד``ר דניאל טוגנדרייך
    23/10/2009

בבואך לבדיקה אנה הזכירי לי את החשש החריג שלך.
    ניתן לאלחש מקומית את הנרתיק עם ג'ל אזרקאין ואת
    צוואר הרחם עם חומר דומה בהזרקה.
    ניתן להזליף החומר באיטיות ולהפחית תחושת האי נוחות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו