מעוניינת בצילום רחם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעוניינת בצילום רחם
    נופר
    09/11/2009

שלום רב,
    אני בת 32 נשואה שנה וחצי מנסה להיכנס להריון ללא הצלחה, ביוץ טבעי ביום ה 21 למחזור, וסת סדיר כל 35 יום. בדיקת זרע משובחת ותקינה כולל הורמונים שלי.
    מנסה שנה וחודשיים להיכנס להריון ומחר יש לי תור למומחה לפוריות.
    עברתי לקופת חולים כללית ממכבי מכיון שהרופא נשים הקודם התיחס בזלזול ואף נתן לי טיפולים של איקקלומין ללא מעקב זקיקים למרות שסבלתי מהם מאוד(בחילות נפיחות מוגזמת בבטן, הקאות כאבי ראש וגלי חום).
    קראת שצילום רחם זה בירור ראשוני שעושים אין אין הריון לאחר שנה.
    האם אני יכולה לבקש לעשות את הצילום מבלי שיפנו אותי? הגיל משחק אצלי תפקיד חשוב ואני רוצה להיכנס להריון בקרוב.
    המליצו לי המון על דוקטור טוגנדרייך כולן בלי יוצא מן הכלל אמרו שלא הרגישו את הבדיקה למעט אולי אלא שהייתה להן בעיה כזו או אחרת.
    בעלי אומר לי לא לקרוא בכלל מה שקורה בפורומים מכיון שאני מכניסה עצמי לסרטים ופחדים מיותרים.
    איך אני מגיעה לדוקטור טוגנדרייך ומתי מותר לבצע את הצילום? אני מבייצת ביום ה 21 וצריך לעשות אותו לפני ביוץ,מבחינת הוסת לוקח לי בערך שבוע וחצי עד שאני מתנקה לגמרי מדימום, האם אפשרי לעשות את הצילום באם יש עדיין קצת דימום?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעוניינת בצילום רחם

הוספת תגובה

• צילום

פרופ' ראול אורביטו
    09/11/2009

תשובה לשאלותיך מצויה במדור שאלות נפוצות בפורום
    למעשה- צילום מבוצע בהתאם לשיקול דעתו של רופא מטפל, לפני או תוך כדי טיפולי הפוריות
    לצילום- יש צורך בהפניה של רופא
    מקומות ביצוע צילומים ע"י דר' טוגנדריך- ראי במדור שאלות נפוצות בפורום
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו