מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ביוץ ו/או חסימת חצוצרותרוצה הריון12/11/2009
שלום רב,
האם למרות שהגוף מבייץ בכל חודש באופן טבעי ועדיין אין הריון לאחר שנה+ ייתכן כי יש בעיה כחסימה של חצוצר/רות או בעייה ברחם?
אני הופנתי לצילום רחם ומחכה לו (עוד קצת פחות מחודש) האם אני יכולה לקחת אופטלגין נוזלי כשעה לפני(טיפות כי אני לא יכולה לבלוע כדורים).
האם לאחר צילום רחם ניתן לקיים יחסי מין מיידי לאחר מספר ימים או כחודש לאחר הצילום?
מודה על כל תשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה מישהו יכול לענות לי?
רוצה הריון13/11/2009בנוסף לשאלה למעלה אני רוצה לדעת האם זה בסדר לקחת חצי כדור ווליום לפני צילום רחם בנוסף ל25 טיפות אופטלגין נוזלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר ומיותר
ד``ר דניאל טוגנדרייך13/11/2009אפשר ומיותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכל נכון
ד``ר דניאל טוגנדרייך13/11/2009אופטלגין אפשר
יחסי מין רצוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום רחם- כואב
עדי15/11/2009אני לקחתי 2 אופטלגין והיה לי סיוט, אולי בגלל שהחצוצרה היתה סתומה, בכל מקרה שמעתי שניתן לקחת נר נקסין. אולי זה יותר משפיע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדורים לפני צילום
רוצה הריון16/11/2009אני אישית לוקחת אופטלגין נוזלי 25 טיפות ובהמלצת הרופא שלי חצי כדור ווליום כדי להרפות שרירים ולהיות רגועה, מקווה שלא יכאב כמו שמספרים, בא לי מאוד שהכל יעבור בקלות עם מינימום כאבים והעיקר שיהיה תקין ב"ה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום
פרופ' ראול אורביטו15/11/2009תיתכן בעיה לכן הופנית לצילום
ניתן לקחת אופטלגין לפני
יחסי מין ניתן לקיים לאחר הצילום ברגע שמפסיק הדימום
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)