מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום רב זקוקה לעזרה לגבי צילום רחםנופר30/11/2009
אני בת 32 מנסה שנה להיכנס להריון, מטופלת אצל מומחה דוקטור גונן במרכז בריאות האשה בהרצליה, הפנו אותי לצילום רחם, הבנתי שצריך להיות נקייה לגמריי, בגלל שהמחזורים שלי מגיעים כל 35 יום והם מעטים אז לוקח לי להתנקות עד 14 יום, כבר שיריינתי לי מקום בקופת חולים דרום בהרצליה(רציתי מאוד את טוגנדרייך אבל הבנתי בבית חולים השרון שלא מוכנים לקבוע לנו, אחרי שיחה שלי עם מזכירה שם) בכל אופן יקר לי להוציא 2200 ש"ח לעשות באופן פרטי באסותא אז אאלץ לחכות למועד שלי בהרצליה, רציתי לשאול, הייתי אמורה לקבל בתאריך 25/11 ועדיין לא קיבלתי, האם אני יכולה לעשות שבוע הבא בכל אופן במידה ולא אקבל מחזור? או שחובה לעשות את הצילום רק אחרי המחזור במלואו?
שאלה נוספת מי מבצע את הצילום רחם בקופת חולים דרום בהרצליה ובאיזו שיטה עושים שם את הצילום, שמעתי שגם בזמנהוף מבצעים את הצילום בשיטה פחות כואבת, האם זה נכון? אשמח לקצת יותר פרטים כי אני לא יוןדעת מה לעשות כרגע.
תודה על כל מענה,
נופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום
פרופ' ראול אורביטו30/11/2009צילום נעשה לאחר הוסת- ואסור לקיים יחסים עד הצילום
פרטים לגבי צילום- ראי במדור שאלות נפוצות בפורום
לגבי מי וכיצד מבוצעים צילומים במקומות שציינת- עליך לפנות למכון ולשאול שם
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה והנה המשך....
נופר01/12/2009לגבי יחסי מין אנחנו נמנעים כבר כמעט חודש אבל עדיין לא קיבלתי וזה ומר שאני נקייה, משמע אני יכולה לעשות את הצילום או לא? הבנתי שמבצעים אותו אחרי הוסת אבל אם הוסת לא מגיע מה עליי לעשות? אני חייבת לעשות את הצילום ולא רוצה לבטל ולקבוע רק לינואר(זה החודש הבא כי דצמבר כולו תפוס), האם לעשות בדיקת הריון עכשיו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום
פרופ' ראול אורביטו01/12/2009אם לא קיימת יחסים מהוסת האחרון (הקודם) עד הצילום- ניתן
אם קיימת- לא ניתן, אלא אם עברו 3-4 שבועות ובדיקת ההריון שלילית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)