מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נוזל בחצוצרהנטלי14/12/2009
היי..
אני רציתי לשאול את דעתך במידה ומגיעה אליך מישהי אם שני חצוצרות סתומות ובאחת מהם ישנו נוזל הידרוספינגלס משהו כזה... והחסימה היא חסימה קירבנית זה אומר שהיא מתאימה לצנתור,
השאלה שלי היא מה היית מיעץ לה לעבור את הצינתור או לעבור ישירות לIVF?
שאלה נוספת אם הנוזל שמצוי בחצוצרה יכול להפריע לIVF ולהשתרשות העובר?
תודה מראש על התשובה..
וחג אורים שמח!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסימה קרובה
ד``ר דניאל טוגנדרייך15/12/2009כשהחסימה קרובה (מתאים לצנתור) החצוצרה לא מודגמת ולא ניתן לקבוע אם יש בה נוזלים.
כשיש נוזלים בחצוצרה =הידרו/סקטוסלפינגס- זה עלול להפריע להשתרשות העובר בIVF ומקובל שלאחר ניסיון או שניים אם לא מושג הריון - לכרות החצוצרה החולה.
לכן: חסימה קרובה-צנתור
נוזלים בחצוצרה=הידרוסלפינגס -IVF* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ..ועוד משהו קטן
נטלי15/12/2009אני כבר אחרי 4 טיפולי IVF, בראשון היה הריון ובשבוע 6 הייתה הפלה טבעית ומאז לא היה הריון,
אני כרגע מתלבטת יחד אם הורפא שלי בנוגע ללפרוסקופיה לבדוק מה מצבן של החצוצרות או להמשיך אם הIVF, מאחר וידוע לי לפי צילום הרחם שחצוצרה ימנית לא הודגמה כלל והשמאלית לא הודגמה וניצפה נוזל הידרו...
אני ממש מתלבטת מה לעשות אני ממש רוצה להיות אמא כבר וחשוב לי לא לרוץ לטיפולים אלא קודם לטפל בעצמי.. כדי שיהיה סיכויים יותר טובים.
אתה אומר שאם ישנו נוזל בחצוצרה מוציאים אותה? אי אפשר לפתוח אותה? והאם הנוזל באמת יכול להפריע להתשרשות?
אני בת 27 יש לי גם שחלות פוליצסטיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ..ועוד משהו קטן - תגובה
פרופ' ראול אורביטו09/04/2013בנוכחות נוזל בחצוצרה הסיכוי להריון- חצי והסיכוי להפלה- כפול
הוצאת החצוצרה- הטיפול המומלץ, "מתקנת" את הסיכויים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתלבטות
ד``ר דניאל טוגנדרייך15/12/2009תיאורטית ניתן לטפל בחצוצרה עם נוזלים ע"י ניתוח "לשיקום החצוצרה" בארץ לא מקובל. אם בלפרוסקופיה מתאמתת האבחנה של הידרוסלפינגס היעיל והפשוט הוא לנתק החצוצרה מהרחם או לכרות אותה.
בזמו הלפרוסקופיה ניתן להזרים נוזל עם צבע דרך צוואר הרחם ע"מ לוודא שהחצוצרה הנגדית תקינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב תודה רבה
נטלי15/12/2009בזמן הלפרוסקופיה ניתן יהיה לצנתר את החצוצרה הסתומה זאת שלא הודגמה כלל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצינטור
פרופ' ראול אורביטו15/12/2009לא מקובל לצנטר בזמן לפרוסקופיה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה..
נטלי15/12/2009חג שמח!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב תודה רבה
נטלי15/12/2009בזמן הלפרוסקופיה ניתן יהיה לצנתר את החצוצרה הסתומה זאת שלא הודגמה כלל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצינטור
פרופ' ראול אורביטו21/01/2010לא ניתן\מקובל לצנטר בזמן לפרוסקופיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעברתי פתיחת חצוצרות
שרון21/01/2010לפני שלושה ימים עברתי ניתוח באסותא ובו פתחו לי את שתי החצוצרות שהיו חסומות עברתי את הניתוח היות ועברתי שני טיפולי הפרייה ללא הצלחה והחלטתי לפתור את שורש הבעיה המנתח אמר שהניתוח עבר בהצלחה ההיתי רוצה לקרוא על עוד נשים שעברו את התהליך הזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח לפתיחת חצוצרות
שרון08/04/2013גם אני מתלבטת בין ניתוח לפרוסקופיה לפתיחת החצוצרות לבין IVF, הייתי מאד מעוניינת לשמוע תגובות מנשים שעשו ניתוח לפתיחת החצוצרות והאם אחריו הצליחו להכנס להריון תקין. רוב הרופאים שהתיעצתי איתם, בעיקר אלו מאזור ירושלים מאד לא בעד צנתור חצוצרות, לדעתם גם אם פותחים את החצוצרות הן עדיין חולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)