בבקשה עזרה-יום אחרי צילום רחם!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה עזרה-יום אחרי צילום רחם!!
    נופרוש
    17/12/2009

אתמול בצהריים עברתי צילום רחם, הכל עבר כשורה ללא כאבים ובקלות! נאמר לי כאן אתמול שהצילום למעשה תקין. היה דמם אתמול מועט שכמעט נעלם ואחריו הופיעו הפרשות כהות נוטות לחום כהה/שחור כרגע יצאתי ממקלחת ויצא לי מהנרתיק גוש כזה כמו כבד עוף(סליחה על התיאור) אני לא מבינה מה זה, זה נראה כמו גוש דם קרוש, האם זה נורמאלי? יש לי תור בבוקר יום ראשון, אני לא רוצה להילחץ, בבקשה ענו לי, האם ההפרשות מאדום הופכות לחום כהה או מתקשות?
    תודה על כל תגובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עד שיבוא הרופא

רונית
    17/12/2009

אני נתקלתי באותה התופעה בעצמי והרופא ענה לי כאן שזה המהלך התקין שההפרשות הופכות לכהות ועשויות להמשך מספר ימים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דמם

פרופ' ראול אורביטו
    17/12/2009

הדמם אמור לפחות ולהפוך לחום\כהה
    במידה ויופיע "גוש" נוסף או דמם אדום- עליך לפנות מיד לבדיקה
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קריש דם

ד``ר דניאל טוגנדרייך
    18/12/2009

דם טרי המצטבר בנרתיק נקרש ומקבל מרקם של כבד.
    כהנרתיק נפתח (למש בזמן שהאישה מתיישבת בשירותים) הגוש דמוי הכבד נפלט מהנרתיק.
    אם אין דימום רב או מתמשך אין מקום לדאגה - הדמם יחלוף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו