מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צילום רחם באסותא ת"אליאורה18/12/2009
קבעתי תור לד"ר טוגנדרייך לצילום רחם בבית חולים אסותא ת"א (רמת החייל )
נאמא לי בטלפון שהמחיר הוא 2500 ש"ח ואם צריך צנתור 4000 ש"ח.
לא הבנתי אם הצנתור זה עוד 4000 או השלמה ל4000 ש"ח. האם הבדיקה מכוסה על ידי הביטוח? יש לי פוליסה בהראל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא רק כסף
ד``ר דניאל טוגנדרייך18/12/2009ניתן לקבל התחייבות לאסותא למימון צנתור חצוצרות.
מכבי (זהב)- מימון מלא.
מאוחדת(עדיף) -מימון מלא.
לאומית - מימון בית החולים ללא שכר רופא.
כללית - לא מממנים באסותא.
אם ידוע לך מראש שאת זקוקה לצנתור עלייך להצטייד בטופס התחייבות מתאים מקופת החולים שלך או מחברת הביטוח.
אם את מגיעה לצילום רחם ראשון אצלי באסותא והתאום נעשה מולי - לא ייגבה ממך תשלום נפרד עבור צנתור והפרוצדורה כלולה במחיר הצילום. אם את קובעת לצנתור כשידוע מראש (על פי צילום קודם) שאת זקוקה לצנתור עלייך כאמור להצטייד בטופס התחייבות.
לקופ"ח כללית אני מבצע צינתורים במרכז הרפואי רבין פ"ת וניתן להגיע עם טופס התחייבות מתאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)