טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
עליי לבצע צילום רחם בשבוע הבא (זה יהיה כנראה סביב יום הביוץ- ביום ה-18 למחזור). 1. האם זה בסדר לבצע את הבדיקה ביום הביוץ? הבנתי שעדיף סמוך לסיום המחזור כי הרירית יותר דקה וזה פחות כואב?? 2. התבקשתי להביא מכתב שאינני רגישה ליוד, אני לא יודעת אם אני רגישה ליוד. אם כן - האם זה מסוכן לבצע את הצילום עם יוד? איך ניתן לבדוק אם אני רגישה ליוד?
תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אין בעיה לבצע צילום סביב הביוץ- כל עוד לא קיימת יחסים מהוסת עד הצילום לגבי הרגישות- במידה ופיתחת בעבר רגישות- תדרשי להכנה מיוחדת, במידה ולא- כמו מרבית הנשים, צייני לפני הבודק ש"לא ידוע" לך על רגישות בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר