מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צילום רחםנטלי28/12/2009
אתמול ביצעתי צילום רחם וזה התוצאות:
לאחר הזרקת חומר ניגודי הודגם חלל הרחם בגודל,צורה ומיקום תקינים.
אין פיגמי מילוי.
מימין- חצוצרה לא הודגמה
משמאל- חצוצרה מעובה, נראה שק נוזלי.
תמונה מתאימה לסקטוסלפינגס מצד שמאל
חסימה פרוקסימלית מימין.
הוצע לי לעבור או להפרייה או לבצע ניתוח,
מה היית ממליץ לי לעשות?
יש לציין שיש לי מידי פעם כאבי וכמו דקירות מצד שמאל,
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקטוסלפינגס
פרופ' ראול אורביטו28/12/2009מקובל בארץ לבצע 2-3 מחזורי הפריה, ובמידה וללא הריון- לנתח
לגיטימי לבצע ניתוח גם לפני טיפולי הפריה (אמור לשפר את סיכויי הקליטה במידה ומצליח)
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההניתוח
נטלי28/12/2009תודה רבה על התשובה המהירה,
הניתוח שמדברים עליו הוא לנתק את החצוצרות מהרחם? את שניהם? מה הסיכוניים בניתוח כזה? הבנתי שזה משפיע בדרך מסויימת גם על השחלות ? השחלות שלי פוליצסטיות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח
פרופ' ראול אורביטו28/12/2009ניתן לנתק וניתן לכרות את השחלות
בניתוח- לעיתים רחוקות יש פגיעה ברזרבה השחלתית, ולכן ממליצים בארץ לנסות מס' מחזורי IVF עם סיכויים פחותים יותר ורק במידה ולא מצליח- לניתוח
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצנתור
נטלי29/12/2009האם ניתן לפתוח את אחת החצוצרות שלי או שאת שניהם צריך להוריד?
כי אחת סתומה לגמרי שזה חסימה קירבנית לפי מה שאני מבינה, והשניה אם נוזל זה אני יודעת שלא ניתן לפתוח, אבל את השניה ניתן לפתוח או שעדיף לנתק את שניהם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרוסקופיה
פרופ' ראול אורביטו29/12/2009את הסקטוסלפינגס- מנתחים
את השניה בודקים ובהתאם מטפלים (אם פגומה)- כמו-כן ניתן להזריק צבע דרך הרחם בלפרוסקופיה ולנסות ע"י הלחץ לפתוח או לפחות לאבחן טוב יותר היכן החסימה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)