צילום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צילום
    מיואשת
    02/01/2010

מתי אני צריך לעשות צילום .אחרי מחזור בכמה ימים ?? האם זה כואב ?האם זה בהרדמה ?מתי אני מקבלת תשובה לצילום? אני אחרי השבחה שהייתה ב25\11 עד היום לא קבלתי מחזור ובדיקת דם שלילית .אמרה לי הרופה שיש לי שק לא ידוע מה ?מה הכוונה מה זה צריך להיות?תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צילום

הוספת תגובה

• לא בדימום ולא בהריון

ד``ר דניאל טוגנדרייך
    02/01/2010

צילום רחם רצוי שיבוצע בימים הראשונים שלאחר סיום הווסת- ובטרם יחסי מין. במידה ולא מתאפשר יש לקיים שני תנאים הכרחיים - לא יבוצע בזמן דימום פעיל. לא יבוצע אם יש ספק להריון.
    היות ובדיקת הריון הופכת חיובית רק כ 10 עד 14 ימים מההתעברות עצמה, בדיקת הריון שלילית אינה הוכחה מספקת שאין הריון. באישה ללא ווסת או ווסתות נדירות ניתן לנקוט באחד משניים.
    1 - להימנע מיחסי מין שבועיים מלאים ואז לבצע בדיקת הריון - אם שלילית ניתן לבצע צילום רחם.
    2 - בדיקה לרמת פרוגסטרון בדם - אם נמוך טרם היה ביוץ ואין אפשרות להריון. לא לקיים יחסי מין בין בדיקת הדם לצילום הרחם.
    תשובה לבדיקה בד"כ מייד לאחר סיומה.
    מעט כואב בד"כ.
    אם לא קיבלת ווסת שבועיים מהזרעה ואינך בהריון עלייך להבדק ע"י רופא נשים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לקחתי אוטרוגסטן חודשיים

מיואשת
    02/01/2010

חודש בלי השבחה .וחודש עם אסטרופם ואוביטרל והשבחה .נלחצתי ולא הבנתי טוב אולי .אם אפשר להסביר עוד פעם .מה זה שק לא ידוע מה הוא ככה אמרה הרופאה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא ברור מה זה שק

ד``ר דניאל טוגנדרייך
    02/01/2010

עלייך לשאול את הרופאה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר

מיואשת
    02/01/2010

אני היום אחרי השבחה 33 ימים ללא מחזור בדיקת דם ב16\12 שלילית בדיקת בית שלילית .היא ב20\12 כתמים חומים לשעתיים ונעלם ועד היום לא קבלתי מחזור .שהרופאה ראתה בא.ס שיש שק לא ידוע מה ביקשה לחזור על בדיקת הריון אחרי שבוע .אם שלילי אז לקחת תרופה לקבלת מחזור ואחרי זה צילום רחם .אני מודאגת .האם זה לא בסדר ויש בעיה ?האם איחור מחזור לא מאפשר להרות סליחה ד"ר אם שגעתי אותך ומאוד מודה לך תודה מראש .אני שואלת כי אני בלחץ ומיואשת .ובמצב רוח רע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שק?

פרופ' ראול אורביטו
    02/01/2010

במידה ותבחין ההריון שלילי- ויש עדות למימצא תוך ריחמי דמוי שק הריון
    אזי- או שמדובר בנוזל בחלל הרחם או שק הריון בספיגה (הפלה)
    מציע שתיפני לרופאה המטפלת ותבקשי הבהרות.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לד"ר דניאל ולד"ר ראול

מיואשת
    02/01/2010

מודה לכם מאוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו