מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לד"ר טוגנדרייךשוב אני05/01/2010
שלום רב
עשיתי אתמול צילום רחם באסותא אמרת לי שהרחם וצד ימין תקין ושבצד שמאל החומר שקע ולא התפזר, גם לאחר שביקשת ממני להתהפך, מה המשמעות? והאם זה יכול למנוע ביוץ? זה אומר שאין פוריות מחצוצרה שמאל? אשמח אם תוכל להרחיב, אני מקווה שאתה זוכר, שוב תודה רבה אין מילים לתאר את התודה שבעלי ואני חשים כלפיך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין קשר לביוץ
ד``ר דניאל טוגנדרייך05/01/2010צילום רחם מתבצע ע"י החדרת חומר ניגוד דרך צוואר הרחם. החומר "צובע" את הרחם והחצוצרות ומתפזר באגן. כשיש חסימה החומר לא עובר לאגן. לעיתים החומר עובר אמנם לאגן אך לא מתפזר "בחופשיות" תופעה היכולה להגרם מהדבקויות שאחרי דלקת או אחרי ניתוח. לא ניתן לקבוע בצילום מה מקור ההפרעה לפיזור.
הבדיקה שלך זכורה לי. קיים מעבר משני הצדדים ופיזור שיכול להתאים להדבקויות סביב הטפולה השמאלית. כעיקרון עצם המעבר של החומר לאגן חשוב יותר מצורת הפיזור - אבל עדיין נוכחות הדבקויות עלולה להפריעה לפריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)