צילום רחם שעשיתי היום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צילום רחם שעשיתי היום
    דורית
    06/01/2010

שלום רב, אני בת 37 עוד 3 חודשים, לפני 7 שנים לערך היתה לי הפלה בעקבות הריון מחוץ לרחם, הפלה טבעית נתנו לי זריקה בישבן ......מאז לא ניסיתי להכנס שוב להריון , בעקבות הזרעה שאני בודקת אפשרות כזאת....הרופאה שלי שלחה אותי לעשות צילום רחם...לא קיבלתי תשובה כתובה אבל נאמר לי בזמן הבדיקה שיש לי סתימה בחצוצרה השמלאית שקרתה כתוצאה מההריון מחוץ לרחם...זה הלחיץ אותי והשאלות שלי הם - האם אפשר לפתוח סתימה? בבדיקה טענו שהזרימה בחצוצרה הימנית בסדר גמור.. האם בגילי זה יכול להקשות עלי להיכנס להריון בצורה טבעית? ולגבי הזרעה? או שבגלל שהחצוצרה סתומה לא יהיה ניתן לעשות הזרעה?....אודה לכם על התשובות יצאתי מאוד מבולבלת מהבדיקה.... תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צילום רחם שעשיתי היום

הוספת תגובה

• חצוצרה תקינה אחת צריכה להספיק.

ד``ר דניאל טוגנדרייך
    06/01/2010

יתכן והחצוצרה שלא הודגמה היא חצוצרה "סתומה". ניתן לטפל בהסתמך על החצוצרה התקינה ואם תוך מספר טיפולי "הזרעה בזמן ביוץ" לא תתעברי יש לשקול טיפול "אגרסיבי" יותר ע"י מומחה פריון. (השראת "ביוץ עודף" משולב בהזרעה ובהמשך IVF ).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה המהירה

דורית
    06/01/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו