מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צילום רחםלי10/01/2010
שלום,
קבעתי צילום רחם אצל טונגנרייך.
בדיקת זרע ובדיקה הורמונאלית תקינות
בת 35, מנסה כשנה להיכנס להריון.
סבלתי בעבר מפטרייה בנרתיק או דלקת ממושכת...האם זה יכול לגרום להידבקויות? רופאת הנשים שלי אמרה שזה לא גורם.
במידה וצילום הרחם יהיה תקין..אז למה אני לא מצליחה להיכנס להריון? יש לי מחזור סדיר (28 יום), ביוץ סדיר..אני חוששת כל כך..מה הסיכויים בהזרעות למצב כשלי?
איך אדע שאני רגישה ליוד?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום
פרופ' ראול אורביטו10/01/2010אם צילום תקין- אז מדובר על אי פיריון בלתי מוסבר
הסיכוי להריון הינו 3%, עם זריקות והזרעות- מגיע ל- 15-18%
אם היית מפתחת רגישות היית יודעת, אם טרם פיתחת (כמו מרבית הנשים)- צייני עובדה זו למבצע
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום רחם-התייחסות
לי10/01/2010שלום ותודה על התשובה המהירה.
מנסיונך- לאחר שנתקלת במקרים רבים ומגוונים, מה היית ממליץ לי לעשות?
למה הכוונה 3%?
לפני כשלוש שנים הייתה לי דלקת קלה באגן והייתי במיון באיכילוב..האם יש למקרה זה רלוונטיות כלשהי לאי פריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיכוי
פרופ' ראול אורביטו10/01/2010הסיכוי להריון ספונטני באי פיריון בלתי מוסבר הוא 3%
עם טיפולים 15-18%
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמענה
לי10/01/2010ד"ר תודה רבה ..מקווה שלא מציקה מידי בשאלות
לפי המענה שלך...למרות שהבדיקות שלי תקינות..זה לא משפר את מצבי, אולי עדיף שתהיה בעיה, חסימה /הידבקות כדי שניתן יהיה לתקנה ולהשיג הריון.
רשמת "אי פריון בלתי מוסבר"- אז זו האבחנה לגביי אם הצילום רחם לא יהיה תקין? ואז ללכת להזרעות.?
האם סיכויי ההזרעות אצל אלו שהכל תקין אצלן גבוה יותר מאלו שיש אצלן בעיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי פיריון
פרופ' ראול אורביטו10/01/2010אי פריון בלתי מוסבר- כשכל הבדיקות תקינות כולל צילום רחם
לגבי סיכויים- כל בעיה לגופה. באי פיריון בלתי מוסבר- כפי שציינתי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)