כניסה להריון- לד"ר טודנגרייך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כניסה להריון- לד"ר טודנגרייך
    לי
    11/01/2010

שלום ד"ר, בוקר טוב
    אני בת 35, בדיקה הורמונאלית ובדיקת זרע תקינים, מנסים כשנה, יש לי תור לצילום רחם אצלך עוד כשבועיים. הרופאה אמרה לי שאפשר להתחיל הזרעות, עוד לפני צילום הרחם, כי לא נראה לה שמשהו לא בסדר..לא סבלתי מדלקות באגן או משהו כזה..אתה יכול להסביר לי למה הכוונה?
    שאלה נוספת: אם הכל יהיה בסדר בצילום רחם, אז אני בקטגוריית אי פריון בלתי מוסבר? מה הסיכויים שלי ? נראה לי שעדיף שתהיה בעייה וכך עוד יהיה ניתן לתקנה, לא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• צילום

פרופ' ראול אורביטו
    11/01/2010

תיזמון הצילום הינו עפ"י שיקול דעת רופא מטפל: לפני טיפול ואפילו במהלך טיפול הורמונלי בזריקות
    הסיכוי להריון ספונטני כשמאובחן אי פריון בלתי מוסבר הינו כ- 3% ועולה עד 15-18% עם טיפול בזריקות והזרעות
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר טונגדרייך אודה להתייחסותך

לי
    12/01/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר טונגדרייך

פרופ' ראול אורביטו
    12/01/2010

לייעוץ אישי מדר' טוגנדרייך, נא לפנות למרפאתו
    ברח' בן גוריון 183 גבעתיים 050-5621467

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מוסברת

ד``ר דניאל טוגנדרייך
    12/01/2010

כעיקרון אם הבדיקות מראות שמתקיים ביוץ, בדיקת הזרע תקינה , והמעבר בחצוצרות תקין - אין הסבר לעקרות.
    אין מניעה לבצע הזרעות ללא צילום רחם (עד גבול צסויים). בסופו של דבר יש לשלול "גורם חצוצרתי" כסיבה לעקרות.
    כל הדרכים מובילות ל IVF ובסופו של דבר זהו טיפול משותף לכל הזוגות עם "עקרות לא מוסברת" שהטיפול בהן כשל.
    היתרון היחיד באבחון "חצוצרות חסומות" ללא כל בעיה נוספת היא שזוגות אלו מגיבות מצויין לטיפולי הפרייה חוץ גופית.
    עדיף כמובן חצוצרות תקינות שיאפשרו טיפול "קל" יותר מ IVF .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו