תחילת הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחילת הריון
    רוני
    15/01/2010

שלום רב,

ו.א. 19/12 ביוץ בערך כל 28 יום וסת סדירה.

לפני כ4 ימים ביום שלישי ביצעתי בדיקת שתן ביתית שיכולה לזהות הריון בשלבים שלפני האיחור, התוצאה היתה חיובית הפס היה ברור ונראה לעין.

לפני החישוב אני בשבוע 4.

לפני כחודשים עברתי לפרסוקפיה להוצאת החצוצרה השמאלית עקב הדרוסלפניקס מתמשך בעקבות שני הריונות חוץ רחמיים הוסרו ההדבקויות והניתוח עבר בהצלחה.

היום ביקרתי אצל רופא נשים מומחה US והוא ראה ציסטה של גופיף צהוב בשחלה השמאלית ורירית מעובה. אבל הרופא לא יכל להגיד לי רשמית שזה תקין כי עדין אי אפשר לזהות עם זה באמת גופיף או הריון מחוץ לרחם.

ביום ראשון אבצע בדיקת בטא הרופא נתן לי 4 בדיקות לעשות בהפרש של יומים עד אז אני במתח.

עדין לא רואים כלום ואני פוחדת האם יכול להיות הריון חוץ רחמי?

לקחתי סיכון אבל אני ממש רוצה הריון יש לצין שהחצוצרה הימנית תקינה לחלוטין.

אשמח לדעתך.

תודה ושבת שלום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תחילת הריון

הוספת תגובה

• הריון צעיר

פרופ' ראול אורביטו
    15/01/2010

בשלב זה של ההריון- צריך לעקוב ע"י בדיקות דם כמותיות ל-HCG וסונר, שאמור להדגים שק הריון כשהבדיקה > 1000
    עקבי אחר הנחיות רופאך המטפל, תוך מעקב צמוד
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה :-)

רוני
    15/01/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהצלחה גם ממני

גילה
    16/01/2010

מצבי ממש דומה לשלך. מזדהה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו