מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תחילת הריוןרוני15/01/2010
שלום רב,
ו.א. 19/12 ביוץ בערך כל 28 יום וסת סדירה.
לפני כ4 ימים ביום שלישי ביצעתי בדיקת שתן ביתית שיכולה לזהות הריון בשלבים שלפני האיחור, התוצאה היתה חיובית הפס היה ברור ונראה לעין.
לפני החישוב אני בשבוע 4.
לפני כחודשים עברתי לפרסוקפיה להוצאת החצוצרה השמאלית עקב הדרוסלפניקס מתמשך בעקבות שני הריונות חוץ רחמיים הוסרו ההדבקויות והניתוח עבר בהצלחה.
היום ביקרתי אצל רופא נשים מומחה US והוא ראה ציסטה של גופיף צהוב בשחלה השמאלית ורירית מעובה. אבל הרופא לא יכל להגיד לי רשמית שזה תקין כי עדין אי אפשר לזהות עם זה באמת גופיף או הריון מחוץ לרחם.
ביום ראשון אבצע בדיקת בטא הרופא נתן לי 4 בדיקות לעשות בהפרש של יומים עד אז אני במתח.
עדין לא רואים כלום ואני פוחדת האם יכול להיות הריון חוץ רחמי?
לקחתי סיכון אבל אני ממש רוצה הריון יש לצין שהחצוצרה הימנית תקינה לחלוטין.
אשמח לדעתך.
תודה ושבת שלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון צעיר
פרופ' ראול אורביטו15/01/2010בשלב זה של ההריון- צריך לעקוב ע"י בדיקות דם כמותיות ל-HCG וסונר, שאמור להדגים שק הריון כשהבדיקה > 1000
עקבי אחר הנחיות רופאך המטפל, תוך מעקב צמוד
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה :-)
רוני15/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה גם ממני
גילה16/01/2010מצבי ממש דומה לשלך. מזדהה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)