מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היסטרוסקופיהנעמי26/01/2010
שלום אני לפני ניתוח להורדת החצוצרות עקב הידרוסלפינקס דו צדדי
שאלתי היא האם כשיש כזה דבר זה מחייב שיש לי הדבקיות? ומה זה בדיוק הדבקיות?
הרחם שלי הוא רחם קשתי מה זה אומר?
ואם יש הדבקויות האם אפשר לצאת מזה ללא נזקים? ומה הסיכונים בניתוח כזה?
אני מודה לך מאוד שיהיה לך יום נעים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפרוסקופיה
פרופ' ראול אורביטו27/01/2010ההידרוסלפינגס- בד"כ נובע מהידבקויות-"הצטלקות" של פתח החצוצרה
בניתוח כורתים את החצוצרות- והקושי בניתוח הינו כפונקציה של כמות ההדבקויות.
כך גם הסיכון- כיוון שיש צורך בהפרדת ההדבקויות- אם דבוקות לאיברים חיוניים (כמו מעי, שלפוחית שתן)- תיתכן פגיעה במהלך הפרדת ההדבקויות
רחם קשתי- הינו למעשה וריאנט של הנורמה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדבקויות
נעמי30/01/2010שאלתי היא האם לאחר הורדת חצוצרות במידה ויש הדבקויות רבות אז מה זאת אומרת פגיעה באיברים פנימיים כאילו למה בדיוק זה יכול לגרום?
האם יכול להיות שהדבקות לשלפוחית השתן גורמת למצב של הרגשה שיש שתן אך יוצא ממש מעט ?
במה תלוי הצלחת ניתוח כזה?
אני מאוד מודה לך ונורא מודאגת מזה למרות שהבנתי שזה לא אמור להיות כזה מסובך אנא תקן אותי אם אני טועה אני מאוד מודה לך המשך יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
נעמי30/01/2010עוד שאלה במה תלוי רמת ההדבקויות (עברתי 3 הפלות יזומות לפני 10 שנים) האם יכול להיות שבעקבות הזמן רמת ההדבקויות עלתה או שאין שום קשר? תודה לך אני פשוט מתוחה והניתוח הוא בעוד חודש שוב תודה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרוסקופיה
פרופ' ראול אורביטו31/01/2010אנא, פני לפורום גינקולוגיה\ רפואת נשים לקבלת תשובות לגבי ניתוחים לפרוסקופים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)