מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הוצאת חצוצרה עם הדבקויותטלטל 11201/02/2010
שלום ד"ר טוגנדרייך
אני לפני קבלת החלטה לעבור הוצאת חצוצרה שניה בשל אי יכולת פריון האם אתה מבצע הוצאת חצוצרה דרך מכבי או דרך ביטוחים,
הרקע שלי אני עברתי הוצאת חצוצרה אחת שמלית עם עובר הריון חוץרחמי בצעתי צילום רחם שבוא נאמר מילוי הומגני של חלל הרחם , מימין סקטוסלפינגס ללא מעבר וללא פיזור.
הדגמת הממצא מימין הצריכה הזרקה סלקטיבית לפתח לחצוצרה ומשמאל לא הודגמה חצוצרה הצילום בוצע על ידך
שאני אוכל להמשיך לנסות טיפולי ivf
מודה לך מראש טלטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סלפינגקטומיה
פרופ' ראול אורביטו01/02/2010לפניות אישיות לד''ר דניאל טוגנדרייך
נא לפנות למרפאתו
רח' בן גוריון 183 גבעתיים 050-5621467* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן או לא
ליאת גלדברג28/10/2013שלום.
אני בת 40 בטיפולי הפריה. צילום רחם מראה חצוצרה שמאלית סתומה. היום בבלינסון במחלקה לפיריון המליצו על הסרת החצוצרה כי מקטינה ב-50% את הסיכויים להצלחה בהפרייה. האם נחוץ להסיר את החצוצרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן או לא - תגובה
פרופ' ראול אורביטו31/10/2013ההמלצה בספרות הינה לכרות חצוצרה עם הידרוסלפינגס לפני טיפולי הפריה, בארץ מקובל לכרות לאחר 2-3 כשלונות ב- IVF
ההחלטה להפנות לניתוח אמורה להישקל גם מול התמונה הכללית כולל גיל, משך אי פוריות וטיפולים קודמים
מניח שכל זה נלקח בחשבון לפני שהופנית לניתוח
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)