הוצאת חצוצרה עם הדבקויות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הוצאת חצוצרה עם הדבקויות
    טלטל 112
    01/02/2010

שלום ד"ר טוגנדרייך

אני לפני קבלת החלטה לעבור הוצאת חצוצרה שניה בשל אי יכולת פריון האם אתה מבצע הוצאת חצוצרה דרך מכבי או דרך ביטוחים,
    הרקע שלי אני עברתי הוצאת חצוצרה אחת שמלית עם עובר הריון חוץרחמי בצעתי צילום רחם שבוא נאמר מילוי הומגני של חלל הרחם , מימין סקטוסלפינגס ללא מעבר וללא פיזור.
    הדגמת הממצא מימין הצריכה הזרקה סלקטיבית לפתח לחצוצרה ומשמאל לא הודגמה חצוצרה הצילום בוצע על ידך
    שאני אוכל להמשיך לנסות טיפולי ivf
    מודה לך מראש טלטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הוצאת חצוצרה עם הדבקויות

הוספת תגובה

• סלפינגקטומיה

פרופ' ראול אורביטו
    01/02/2010

לפניות אישיות לד''ר דניאל טוגנדרייך
    נא לפנות למרפאתו
    רח' בן גוריון 183 גבעתיים 050-5621467

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן או לא

ליאת גלדברג
    28/10/2013

שלום.
    אני בת 40 בטיפולי הפריה. צילום רחם מראה חצוצרה שמאלית סתומה. היום בבלינסון במחלקה לפיריון המליצו על הסרת החצוצרה כי מקטינה ב-50% את הסיכויים להצלחה בהפרייה. האם נחוץ להסיר את החצוצרה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן או לא - תגובה

פרופ' ראול אורביטו
    31/10/2013

ההמלצה בספרות הינה לכרות חצוצרה עם הידרוסלפינגס לפני טיפולי הפריה, בארץ מקובל לכרות לאחר 2-3 כשלונות ב- IVF
    ההחלטה להפנות לניתוח אמורה להישקל גם מול התמונה הכללית כולל גיל, משך אי פוריות וטיפולים קודמים
    מניח שכל זה נלקח בחשבון לפני שהופנית לניתוח
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו