מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחפשת מקום לעשות בו צילום רחםמירה03/02/2010
שלום רב,
אני צריכה לעשות צילום רחם בימים הקורבים - לפני הביוץ. אני כבר 3 ימים מנסה לקבוע לי תור ובכל מקום שהתקשרתי אומרים לי שיש תור רק באפריל-מאי.
מישהו יודע להסביר לי איך יכול להיות שכל כך מעט מקומות בכלל עושים את הבדיקה הזאת? אני גרה בכפ"ס והפנו אותי מהמוקד לחדרה ונתניה וגם שם אין תור בחודשים הקרובים. איך יכול להיות שבתי חולים כמו מאיר, איכילוב, תל-השומר וכו' לא עושים את הבדיקה הזאת?
הבנתי שאפשר לעשות את זה גם באופן פרטי אבל זה עולה מעל 1000 שח. האם מישהו יודע איפה באזור המרכז עוד עושים את הבדיקה? או על מקומות פרטיים שהמחיר בהם פחות יקר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום
פרופ' ראול אורביטו03/02/2010פרטים על קביעת תורים במרעז- יכולה למצוא במדור שאלות נפוצות בפורום
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתור לצילום רחם
מאיה03/02/2010גם אני הייתי באותו המצב. ביקשתי במוקד קופת חולים שיתנו לי את הטלפונים של כל המרפאות באזור המרכז בהן מבצעים צילום רחם. התעקשתי לקבל הכל, וזה היה עשרה טלפונים... עברתי אחד אחד ובסוף מצאתי תור... בבת ים. מבחינתי זה היה שעתיים נסיעה אבל היה חשוב לי לא לחכות חודשיים ואכן נסעתי עד לשם...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום יקרה
מחכה03/02/2010היום עברתי צילום רחם בקופ"ח דרום בהרצליה.
הייתי אמורה לעשות צילום בבי"ח השרון בפ"ת, אבל שם נגרמה לי עוגמת נפש כשהתקשרו לבטל לי את התור, בלי להציע לי תור אחר, והיו ממש ממש ממש מגעילים אלי...
הגעתי בדמעות אל המזכירה של קופ"ח ביישוב שלי, והמדהימה דחפה אותי פנימה לתור בהרצליה.
היה בסדר- לא נעים במיוחד, אבל הרופאה והאחות היו מדהימות.
אז אפשר דרכם. אני יודעת שצריך לקבוע תור חודש מראש, אבל הם נחמדים ולדעתי לא יעשו לך בעיות כמו בי"ח השרון.
חוץ מזה, אחרי התנסות קטנה- גיליתי שלעשות צילום רחם זה לא כמו להיכנס להריון (כלומר- לא עניין של יום אחד בחודש...). הימים המומלצים הם היום ה7-10 למחזור, אבל למעשה אפשר לעשות את הצילום מהיום שבו את נקיה מדימום (היום החמישי פלוס מינוס) עד היום ה14 למחזור. פשוט חשוב שלא תקיימי יחסים לפני הבדיקה.
אני עשיתי את הבדיקה ביום ה12 למחזור (יומיים לפני הביוץ) וזה בסדר.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתנסי במרפאת זמנהוף ת"א
סיגל03/02/2010את יכולה לנסות לבדוק במרפאת זמנהוף 34 בת"א טל: 03-5260244
תנסי, אולי יש לך סיכוי לקבל תור במועד מוקדם יותר,
שם עושים את הבדיקה בכל יום ב', ומי שמבצע את הבדיקה הוא ד"ר טוגנרייך דניאל.
בהצלחה, עדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)