טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
לד"ר שלום אני יום לאחר בדיקת צילום רחם, יש לי דימום קל בכמות לא משמעותית. לאחר הבדיקה במשך כל היום היו לי כאבים של התכווצויות ברחם, היום היו לי עוד כאבים שלפעמים חזקים יותר ברחם המזכירים כאב כמו התכווצויות שרירים, האם זה שכיח או שכדאי לעדכן את הרופא על כך? עדיין יש לי נפיחות בבטן התחתונה, האם זה שכיח וזה רק עיניין של מספר ימים עד שזה מסתדר?
תודה: עדי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
יתכנו כאבים דמויי וסת ודמם קל הדמם אמור להפוך כהה ולפחות בכמות עם הזמן וכנ"ל לגבי הכאבים (דמויי וסת) אם מתגברים, מופיע חום או לא חולפים- אזי לגשת לבדיקת רופא נשים\מוקד בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד