ניתוח לפתיחת קשירת חצוצרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח לפתיחת קשירת חצוצרות
    כתום44
    22/02/2010

שלום רב,
    אני בת 44+ ומעוניינת לעבור ניתוח לפתיחת קשירת חצוצרות שבוצעה לפני 9 שנים.נמצאת בזוגיות ומעוניינים בילד משותף. נכון להיום לא מגיבה כלכך טוב להורמונים וכמו כן גם הרזרבה שחלתית נמוכה. ניסינו IVF אחד שהניב ביצית אחת והוצע לנו להכנס למחקר שבו מחזירים לאחר איקסי באותו יום לרחם.לא הצליח לנו וכרגע שוקלת בכדי לתת עוד צ'אנס להריון גם פתיחת חצוצרות.
    בבי"ח העמק לא מבצעים את הניתוח מאחר ואין להם ניסיון בניתוחים כאלו. האם אתם יכולים ליעץ לי ו/ או להפנות אותי לבי"ח שכן מבצעים בו ניתוחים כאלו?
    תודה וסליחה על אורך ההודעה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ניתוח

פרופ' ראול אורביטו
    22/02/2010

פתיחת חצוצרות באופן מיקרוכירורגי היתה רלבנטית לפני עידן ה- IVF
    כיום, פחות רלבנטית והניסיון פחת בארץ ובעולם
    בלי קשר, בגילך ועפ"י הרזרבה השחלתית שלך, הניתוח לא אמור לשפר\ רלבנטי
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון תודות על תשובתך :)

כתום44
    22/02/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא כדאי

ד``ר דניאל טוגנדרייך
    26/02/2010

לצערי עלי לייעץ לך לא לפתוח את החצוצרות הקשורות שכן הסיכוי להריון ספונטני בגילך קלוש. גם IVF עם ביציות שלך סיכוי אפסי להריון.
    עלייך לשקול תרומת ביצית ולצורך כך מיותר לפתוח החצוצרות.
    ולשאלתך בכ"ז. המומחה שאני מכיר לניתוחים מסוג זה הוא פרופסור גבי אלסנר מנהל מחלקת נשים בבית חולים מעיני הישועה בבני ברק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו