מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חצוצרה מעובהסמדי27/03/2010
הי אני בחורה בת 22 וחצי נשואה 5 חודשים וכל הזמן הזה מנסה להרות...
לפני כשבועיים החלו לי כאבי בטן נוראיים בצד ימין בבטן התחתונה לאט לאט זה התפשט לצד השני ואחר כך זה היה בכל חלקי הבטן... גם שהייתי עושה שתן היה שם התכווצוייות נוראיות זה ממש הפריעה לי לתפקד ועשה אותי חלשה כל הזמן הלכתי כמה פעמים למיון לרופא בדקו בדיקת שתן כולל תרבית הכל היה בסדר עד שעשו לי ספירת דם שם הכל היה מראה על דלקת פנימית בגוף
הESR שלי היה 62, למחרת הלכתי לרופאת משפחה שלי והיא שלחה אותי למיון בבית חולים
שם ערכו לי שוב בדיקת שתן.. ועשו לי אולטרסונד יש לציין שהבדיקה הייתה נורא כואבת בשל ברגישות שהייתה לי שם.. שם גילו שיש לי ציסטה בגודל 4.8 מכיל נוזל עם מחיצות ודים
גילו גם שיש לי חצוצרה מעובה... אחרי שסיימנו א האולטרסונד הלכתי לרופא הנשים במיון הוא אמר שהכל בסדר.. לא הסביר שום דבר ובקשר לכאבים לקחת משכך כאבים עד שזה יפסק.. לא היה לו שם מושג בזה.. רציתי לשאול המון שאלות כמו למשל האם יתכן שזה הסיבה שאני לא נכנסת להריון עד עכשיו? האם הציסטה נמצאת אצלי זמן והיא ההפרעה לזה שאני לא נכנסת להריון? מה בעצם אומר חצוצרה מעובה הרופא נשים התנהג לזה בזלזול ויצאתי משם בלי שום הסברים יש לציין שהכאבים עדיין לא מפסיקים. בבקשה אני רוצה תשובות אני בחורה צעירה נורא רוצה ילדים נורא רוצה להמשיך את החיים שלי בלי הפרעות מאז הכאבים אני לא מתפקת מה כדאי לעשות עם כל העיניין הזה?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הציסטה בשחלה השמאלית והחצוצרה ימין
סמדי27/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבירור
פרופ' ראול אורביטו27/03/2010את מתארת 2 מימצאים שלא בהכרח קשורים אחד לשני
הציסטה בשחלה- דורשת מעקב ואיפיון נוסף. ברוב המיקרים בגילך מדובר בציסטה תיפקודית שחולפת לאחר וסת
לגבי החצוצרה המעובה- אם אכן ראו אותה בסונר (בד"כ קשה)- אזי זה יכול להסביר את הכאב- כיוון שחצוצרה מעובה הינה עדות לדלקת באגן.
פני לרופא נשים מטפםל עם המימצאים להמשך בירור טיפול, ולאחר שתסימי עם הנושא העכשווי דוני איתו ברצומך להרות- והאם דרושות בדיקות נוספות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)