מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צנתור חצוצרהאלינור04/04/2010
בצילום רחם שעשיתי, נמצא כי החצוצרה השמאלית חסומה והימנית בסדר.
האם אני יכולה לעשות צנתור לחצוצרה החסומה?
נכתב בצילום שהרחם קדמי, לא מוגדל ולא רגיש, חלל הרחם בצורה תקינה ללא פגמי מילוי...
הבנתי שלא תמיד הצנתור עוזר לפתוח את החסימה.
כיצד אדע אם כדאי לי לעשות את הצנטור, או שאין טעם?(אני לא יודעת אם זה מהתכוווצות או מזיהום).
ומה עדיף קודם כול לעשות - צנתור ואחר כך להמשיך בנסיונות או להתחיל בטיפולי הפוריות בלי לעשות צנתור?
(אנחנו לאחר שנה וחודשיים של ניסיונות, הריון ראשון נקלט ללא בעיות ובלי טיפולים).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צינטור
פרופ' ראול אורביטו04/04/2010במידה והחסימה קריבנית- יש מקום לצינטור וניסיון לפתוח
גם התחלת טיפול ללא צינטור הינה לגיטימית
כמובן שטיפול בנוכחות 2 חצוצרות פתוחות (לאחר צינטור מוצלח) - מעלה סיכוי להריון
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
אלינור04/04/2010תודה על התשובה המהירה.
כיצד אני אדע האם החסימה היא קריבנית או לא?
בצילום רחם שעשיתי לא נכתב דבר על כך..
"רחם תקני, לא מוגדל, לא רגיש,
נוזל נכנס חופשי לחלל הרחם
מימין חצוצרה פתוחה, משמאל ספק בהעברת חומר ניגוד"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסימה
פרופ' ראול אורביטו04/04/2010עליך לפנות עם הדיסק\ צילומים לרופא נשים מטפל לפיענוח
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצנתור
ד``ר דניאל טוגנדרייך05/04/2010ניתן לבצע צנתור כהמשך ישיר לצילום הרחם במידה והמכון מצוייד בציוד הדרוש.
במקרה כשלך בו לא בוצע צנתור ניתן לשקול. יש להיוועץ ברופא המטפל האם סוג החסימה מתאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)