צילום רחם במחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צילום רחם במחזור
    טניה
    06/04/2010

שלום רב
    כבר קרוב ל3 חודשים שאני מנסה לעשות צילום ומאחר שתורים ארוכים במכבי השלום וכל פעם שמגיע תורי או שזה מוקדם או זה מאוחר אני נאלצת לבטל ,השאלה שלי- נקבע לי תור למחר ,ואני בסוף המחזור אך עדיין יש לכלוכים האם כדאי לי להגיע לבדיקה,אגב התקשרתי למרפאה בגבעתים והפקידה בכלל לא היתה מוכנה לענות לי על השאלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צילום רחם במחזור

הוספת תגובה

• את מוזמנת להגיע

ד``ר דניאל טוגנדרייך
    07/04/2010

כעקרון הפרשה של "סוף מחזור" לא תפריע לבדיקה שכן מדובר בהפרשה נרתיקית ולא רחמית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים חזקים לאחר ביצו צילום רחם

טניה
    10/04/2010

דר דניאל תודה
    עברתי את הבדיקהףהשאלה שלי -בכל הפורומים כתוב שהכאבים עוברים לאחר כמה שעות אני עם כאבים החזקים בבטן מיום ה' האם זה סביר ומה לעשות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללכת להבדק

ד``ר דניאל טוגנדרייך
    10/04/2010

אם יומיים מהבדיקה עדיין כאבים יש לפנות לרופא נשים ולהיבדק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו