צילום רחם בפעם השלישית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צילום רחם בפעם השלישית
    mimi1
    08/04/2010

ההיסטוריה שלי היא כך בנישואים הראשונים בעיית זרע חמורה . ההיתי בת 20 עשיתי צילום רחם בבאר שבע נורא סבלתי ולא נתתי למבצע את הצילום לסיים אז הוא הסיק שהחצוצצרות חסומות
    כיום אני נשואה בשנית הכל תקין אצל הבעל עברתי לפני שנה וחצי צינטור חצוצרות בברזילי שיצא תקין . לאחר מכן ד"ר ויליוביץ המליץ לי עליך ד"ר טונגרייך ניקלטתי להריון טיבעי אחר שבועיים מהצילום הצילום יצא תקין . אני מאד מודה לך גם שלמרות שעברתי הפלה ( הצילום בוצע לפני שנה) זכיתי לפחות להיקלט טיבעי ואני בטוחה שזה קשור לצילום
    אני מנסה כבר קרוב ל ארבעה חודשים להיקלט שוב ויש לי הרגשה שהכל אצלי זה בחצוצרות
    האם כדאי לבצע שוב צילום למרות שהצילום יצא תקין?
    סליחה על אורך השאלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צילום רחם בפעם השלישית

הוספת תגובה

• צילום

פרופ' ראול אורביטו
    08/04/2010

רצוי שתיוועצי עם דר' ווליוביץ שמכיר את בעיתך- לגבי צורך בטיפולי פוריות ו\או תיזמון צילום רחם נוסף
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צילום רחם זו בדיקה ולא טיפול

ד``ר דניאל טוגנדרייך
    09/04/2010

כפי שהוסבר בפורום בעבר:
    יש אמת רפואית בעובדה שנשים מתעברות אחרי צילום רחם.
    יחד עם זאת מדובר בבדיקה ולא בטיפול. חייבת להיות הצדקה
    לבדיקה שתבוצע רק עם הפנייה מהרופא המטפל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו