מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צנתור חצוצרותאנונימית10/04/2010
לפני 3 ימים לערך עשיתי אצלך צנתור חצוצרה אחת שהייתה חסומה. אני חייבת לציין שהיית מקצועי, עדין ואדיב וקיבלתי יחס מצויין ולאלו ש"נגזר" עליהן לעבור הליך זה אני ממליצה עלייך בפה מלא, למרות שאני בטוחה שאתה לא זקוק להמלצתי.
רציתי לשאול מס' שאלות לעניין הצינתור:
1. מאז הצנתור יש לי הפרשה דמית לעיתים ולעיתים חומה - האם נורמלי ואם כן למשך כמה זמן זה אורך?
2. האם זה בסדר לקיים יחסי מין מיד לאחר הצינתור'?
3. האם הסיכוי להיוותרות החצוצרה פתוחה לאורך זמן רב ובעיקר לתמיד הוא רב??
4. קראתי שדלקת באגן יכולה לגרום לחסימת החצוצרה. אם אני חוששת שאני סובלת מכך (בגלל כאבים קלים באגן מאז לידת ביתי) האם כעת לאחר הצנתור עליי לאבחן זאת במהרה למען יעילות הצנתור ולמען סיכויי הפוריות?
ולבסוף תודה על הכל ועל היחס המצוין שזכיתי ממך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשה דמית
ד``ר דניאל טוגנדרייך10/04/2010הפרשה דמית יכולה להמשך אפילו שבוע מהצנתור.
אין מניעה לקיים יחסי מין לאחר הצנתור.
הסיכוי להריון אחרי צנתור מוצלח עולה ונשמר לפחות 6 חודשים ועד 12 חודשים.
אם יש כאבים חריגים ו/או חם - יש לפנות לרופא יתכן שמדובר בדלקת באגן.
כאבים כרוניים באגן אינם סימן ל "דלקת חריפה" ויש להתיעץ עם רופא הנשים לגבי המשך בירור.
אני מאחר לך בריאות שלמה והריון בהקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)