מחיר באסותא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחיר באסותא
    דיצה
    14/04/2010

פנניתי לאסותא בבקשה לקבוע צילום רחם אצל טוגנדרייך. לא ידעו להגיד לי מחיר וגם לא את ההבדל בין צילום לצנתור. אודה על הסברך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחיר באסותא

הוספת תגובה

• צילומים

פרופ' ראול אורביטו
    14/04/2010

ראי פרטים במדור שאלות נפוצות בפורום- תחת הכותרת:
    צילומי רחם וצנתורי חצוצרות מתבצעים ע"י דר' טוגנדרייך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחיר באסותא- הבדל בין צילום לצנתור

ד``ר דניאל טוגנדרייך
    18/04/2010

מחירו של צילום רחם "רגיל" בבי"ח אסותא הוא כ 2500 ש"ח מחיר זה כולל את עלויות בית החולים, הציוד המתכלה הרגיל, עלות רופא רנטגנולוג ושכר הגניקולוג המבצע.
    צנתור חצוצרות עולה כ 6000 ש"ח (תעריף בית החולים) אבל ניתן לבצע כנגד טופס התחייבות (כל קופות החולים) שכן הבדיקה כלולה בסל הבריאות.
    כשאני מבצע צילום רחם ומאבחן חסימה בחצוצרה אני נוהג להציע למטופלת המשך לצנתור ולפתיחת החצוצרה החסומה. כמובן שבסיטואציה זו הנבדקת אינה נדרשת להוסיף למחיר ששילמה עבור צילום הרחם. האופציה לבצע פתיחה קיימת עם הבדיקה נעשית עם אביזר מתאים שעלותו כ 70$. במידה ורוצים לצנתר חצוצרה סתומה והבדיקה בוצעה בציוד "רגיל" יש צורך להפסיק הבדיקה ולהתקין אביזר מתאים לצנתור.
    אני בהחלט ממליץ לבצע את הבדיקה במסגרת השרות הציבורי ומי שרוצה במיוחד אותי אני זמין לכל הקופות כדלקמן:

קופ"ח כללית מרפאת זמנהוף ת"א ימי ב בבוקר - יש לתאם תור מראש 03-5260228
    קופ"ח מכבי במרפאת מכבי השלום לתאום תור *3555
    קופ"ח לאומית מאוחדת וגם כללית - בי"ח השרון פ"ת לתאום תור 03-9372222

לנשים המעוניינות לבצע באסותא באופן פרטי - ניתן לקבוע תור אצל ורד בטלפון 0546661111

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צילום רחם

רוית
    24/08/2010

שלום רב
    באיזו מסגרת ניתן לבצע את צילם הרחם בהרדמה.?
    אני חרדתית נוראית, וחרדה זו לא מוסיפה לי בריאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו